Kesätöihin raksalle!

Oletko innokas tiimipelaaja, jonka sydän sykkii rakennusalalle? Jos tartut hymyssä suin töihin ja olet luotettava työkaveri, meillä Hartelassa on tarjota sinulle antoisa kesä raksahommissa. Meillä saat rakentaa juuri sellaisena kuin olet.

 

Tarjoamme niin rakennustyöntekijöiksi ja työnjohtajiksikin opiskeleville kesätöitä tai harjoittelupaikkoja raksalla. Hae maaliskuun loppuun mennessä paikkaa ja katsotaan mitä voimme tarjota. Kesätyöpaikkoja on tarjolla Pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Tampereella, Turussa, Raumalla ja Oulussa.

Vietä kesä Hartelan raksalla!

Meillä Hartelassa on tarjota sinulle antoisa kesä raksahommissa. Tarjoamme niin rakennustyöntekijöiksi ja työnjohtajiksikin opiskeleville kesätöitä tai harjoittelupaikkoja raksalla. 

Haku kesän 2024 harjoitteluun on auki! Hae meille maaliskuun loppuun mennessä.

 

Hyppää Hartelan urapolulle

 

Hartelassa voit päästä jo suoraan urapolun alkuun. Luomme tiloja, rakennuksia ja alueita hyvälle elämälle. Kun löydämme teistä tulevista tekijöistä helmiä, niin pidämme teistä hyvää huolta ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammattilaisena. Meillä saat mahdollisuuden myös edetä urapolullasi. Katso Topiaksen ja Okkon matka meillä!

Halusin takaisin Hartelaan, koska heillä oli tarjota uusia ja mielekkäitä työhaasteita.

“Aloitin Hartelassa 2015 työpäällikkönä jo toisen urani. Alunperin tulin Hartelaan työmaille työnjohtotöihin valmistumisen jälkeen 2006. Tein töitä mm. työsuojelupäällikkönä sekä runko- ja sisätyömestarina useissa eri kohteissa.”

Tuomas Jääskeläinen, rakennuspäällikkö

Aloitin opiskelijana työmaalla työnjohtoharjoittelijana ja toimistolla diplomityöntekijänä.

“Nyt olen Turussa suunnittelupäällikkönä, tehden hankekehitystä, suunnittelunohjausta sekä rakennuttamista.”

Veli-Matti Kankare, suunnittelupäällikkö

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.