Matka uuteen kotiin alkaa täältä

Me autamme sinua matkalla uuteen kotiin. Ostopäätöksen jälkeen kuluu vielä aikaa ennen kuin uusi kotisi on valmis, ja kuljemme tämän matkan yhdessä kanssasi. Kun astut askeleita kohti uutta kotiasi, annamme sinulle vinkkejä ja tietoa asumiseen liittyen.

 

Käytössäsi on myös kätevä Oma Hartela -palvelumme, jonka kautta pääset tekemään materiaalivalintoja sekä pidät yhteyttä yhteyshenkilösi kanssa. Hartela Interiorista löytyvät sisustustyylimme kestävät aikaa ja mahdollistavat oman tyylin toteuttamisen. Uuteen kotiin liittyviin useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät vastaukset kootusti, mutta myös asuntomyyjämme sekä sisustuskoordinaattorimme vastaavat mielellään mieltäsi askarruttaviin pulmiin. Yhteystietomme löydät täältä.

Täältä löydät tietoa ja vinkkejä asumiseen sekä uuden kodin ostoon!

Askeleet uuteen kotiin

Pohditko uudiskohteen ostamista? Tie uuteen kotiin alkaa tutustumalla uudiskohteen ostamisen eri vaiheisiin. Käymme läpi, miten uudiskohteen ostaminen etenee suunnitteluvaiheesta valmiiseen kotiin.

Lue lisää

Tutustu uudiskohteen etuihin

Kannattaako ostaa uudiskohde? Uutuuttaan kiiltävä asunto tarjoaa huoletonta ja nykyaikaista asumista vailla remonttihuolia. Tutustu tarkemmin uudiskohteen etuihin!

Lue lisää

Tietoja ja vinkkejä asumiseen

Kaipaatko vinkkejä sisustamiseen ja asumiseen? Löydä tietoa asumisesta sekä inspiroidu ideoista! 

Lue lisää

Hartela Interior

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun? Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Nousiko kysyttävää tai mietityttääkö jokin uuden asunnon ostossa? Olemme koonneet tänne usein kysyttyjä kysymyksiä, joita kohtaamme työssämme usein. 

Lue lisää

Asunnonostajan Oma Hartela

Oma Hartela on Hartelan sähköinen palvelukanava kaupanteosta aina asumisen aikaan asti. Oma Hartelan käyttäjäksi pääset rekisteröitymään heti kaupan teon jälkeen. 

Lue lisää

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.