Hae toimitilaa

Sijainti

Status

Sijoituskohde

Hakutuloksia: 12

Ilmalan Tori -toimistotilat / Helsinki

Vuokrataan toimistotilaa Helsingistä, Ilmalan kaupunginosasta, nopeasti urbanisoituvasta yritys- ja mediatoiminnan keskuksesta. Uudiskohde on suunnitteilla ja tarjoaa mainion tilaisuuden suuremmalle yritykselle lähteä kehittämään omaa identiteettiä henkivää tilakokonaisuutta hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelle.

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: Toimisto

Kauppakeskus Ristikon liiketilat / Helsinki

Vuokrataan liiketilaa Helsingin Konalassa sijaitsevasta Kauppakeskus Ristikosta. Kohde on uniikki ja vetovoimainen sen kiehtovan historian sekä yritysmiksin ansioista. Kysy lisää vapaina olevista liiketiloista.

Status: Valmis
Tyyppi: Iso liiketila, Toimisto, Pieni liiketila

Taidetehtaan kauppakujan liiketilat / Porvoo

Vuokrataan liiketilaa persoonallisen Taidetehtaan kauppakujalta. Porvoonjoen tuntumassa, Länsirannalla sijaitseva kaupallinen kohde tarjoaa mainiot puitteet menestyksekkääseen liiketoimintaan. Kysy lisää vapaista liiketiloista.

Status: Valmis
Tyyppi: Iso liiketila, Pieni liiketila

Palvelukeskus Hertsin liiketilat / Helsinki

Vuokrataan liiketilaa uudesta lähipalvelukeskus Hertsistä, Helsingin Herttoniemestä. Lähipalvelukeskus Hertsi valmistui keväällä 2020. Aiemmin valmistunut kauppakeskus Megahertsi liitettiin osaksi uutta Hertsiä.

Status: Valmis
Tyyppi: , Pieni liiketila, Iso liiketila

Ilmalan Asema -toimistotilat / Helsinki

Vuokrataan toimistotilaa Helsingin Ilmalasta, nopeasti urbanisoituvasta yritys- ja mediatoiminnan keskuksesta. Joulukuussa 2017 valmistuneessa rakennuksessa on vielä tarjolla toimistotiloja niin suurille kuin pienemmillekin yrityksille, tilakoot alkavat noin 250 m2 suuruusluokasta.

Status: Valmis
Tyyppi: Toimisto

Myyrmäen keskustakortteli / Vantaa

Tulossa myyntiin liiketilaa Myyrmäkeen. Myyrmäen keskustaan aivan juna-aseman ja Paalutorin viereen nousee Hartelalta uusi asuinkortteli, joka tarjoaa keskeisellä sijainnilla myös oivia ensimmäisen kerroksen liiketiloja erilaisten yritysten tarpeisiin.

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: Pieni liiketila

Lohjan Kaneli, liiketilat / Lohja

Myydään liiketilaa Lohjan keskustasta. Tilojen koot 197 m2 ja 221 m2. Tilat on valmiit ja ne on mahdollista yhdistää, jolloin tila on yhteensä 420 m2. Tilat ovat valmistuneet kesällä 2018, joten ne ovat moderneja ja siistejä. Suuret ikkunat avautuvat Nyyrikinkadulle. Paikka on keskeinen ja sinne on sekä henkilökunnan että asiakkaiden helppo tulla.

Status: Valmis
Tyyppi: Pieni liiketila, Iso liiketila, Toimisto

Kievarinkulma Tuusula / Tuusula

Tilavia ja valoisia liikehuoneistoja Hyrylän keskustassa. Tilat soveltuvat hyvin palveluliiketoimintaan, mutta myös toimistoksi. Huoneistoissa on henkilökunnalle näppärät sosiaalitilat. Katutasossa sijaitsevista liiketiloista löytyy tilaa 62,5 - 107,5 m2:n väliltä. Toimivat pohjaratkaisut ja huoneistojen varustelu antavat hyvät edellytykset monenlaiselle toiminnalle.

Status: Valmis
Tyyppi: Pieni liiketila

Porin Pohjantähden talo, 170m2 liike-/toimistotila / Pori

Myytävänä kahdessa kerroksessa n 170 m2 idyllistä liiketilaa Porin ydinkeskustasta. Upea sijainti Mikonkadun ja Antinkadun kulmassa. Kauniin kivitalon tila taipuu moneksi. Isot ikkunat ja loistava kulmasijainti sopii hienosti esimerkiksi ravintolatoimintaan. Sovi oma esittelyaikasi ja tule suunnittelemaan miten sinun yrityksesi sopisi tähän tilaan.

Status: Valmis
Tyyppi: Pieni liiketila

Porin Hacklininkulma, 97 m2 liike-/toimistotila / Pori

Myytävänä 97 m2 moderni katutason liiketila Porin ydinkeskustasta. Osoite on Mikonkatu 7, vain 100 metriä Sokoksen ja Bepopin ovilta. Tila on 97 m2 ja se sopii esim. kauneudenhoitoalan yritykselle tai pieneksi toimistoksi. Mahdollisuus toteuttaa myös 1-2 huonetta. Aivan edessä on hyvin pysäköintipaikkoja. Tila on Asunto Oy Porin Hacklininkulman ensimmäisessä kerroksessa ja se on valmistunut v. 2011.

Status: Valmis
Tyyppi: Pieni liiketila

Orico / Orimattila

Orico on Orimattilassa sijaitseva yritysalue, joka tarjoaa korkealaatuista, mutta edullista varastointi- ja käsittelytilaa kaupan eri toimijoille. Orico on erinomainen valinta mm. tukkukaupalle, tuontiyrityksille ja tehokasta keskusvarastoa arvostavalle ketjulle. Oricon valmis ykkösvaihe tarjoaa tehokkaat tilat mm. Itella Logisticsille.

Status: Valmis
Tyyppi: Logistiikka- ja tuotantotila

As Oy Eerikinpihan liiketilat / Kaarina

Myytävänä / vuokrattavana 179,5 m2 toimitilaa Kaarinan keskustasta, vilkkaasti liikennöidyn ja näkyvän Lautakunnankadun varrelta.

Status: Valmis
Tyyppi: Iso liiketila