Vastuullisuus Hartelassa

Vastuullinen ja kotimainen perheyhtiö

 

Pitkän kokemuksen omaavana kotimaisena perheyhtiönä meille on tärkeää, että vastuullisuus ja luotettavuus näkyvät toiminnassamme. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat aloitteellisuus, ammattiylpeys ja asiakasläheisyys.

 

Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että kannamme huolta ympäristömme kehittymisestä ja haluamme osaltamme tukea luonnon kestävyyttä kehittämällä toimintaamme.

 

Haluamme pitää huolta asiakkaistamme rakentamalla turvallisia koteja ja kohteita, henkilöstömme hyvinvoinnista sekä sidosryhmistämme.

 

Ympäristövastuu

 

Kannamme Hartelassa huolta ilmastonmuutoksesta. Pohdimme erilaisia tapoja toimia kestävän kehityksen mukaisesti ja kehitämme toimintaamme siten, että se rasittaisi luontoa mahdollisimman vähän.

 

Ympäristövastuun huomioiminen on Hartelalle tärkeä osa hankekehitystä. Se tarkoittaa asiakkaille tarjottuja nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja sekä oman toimintamme ympäristövaikutusten jatkuvaa pienentämistä monin eri tavoin.

Koska moni asia lähtee ihmisistä itsestään, yksi tapamme pitää huolta ympäristöstä on kannustaa hartelalaisia liikkumaan vastuullisesti. Lue lisää miten kestävä kehitys toteutuu meidän toiminnassamme.

Taloudellinen vastuu

 

Hartela pitää huolta elinvoimastaan pitkäjänteisesti kehittämällä kannattavuuttaan ja kilpailukykyään. Taloudellinen vastuu näkyy projekteihin liittyvällä riskienhallinnalla, jolla lisätään taloudellista vakautta. Yrityksen tarkoituksena on jakaa osinkoa omistajilleen sekä huolehtia velvoitteistaan niin henkilöstölleen, aliurakoitsijoille kuin myös muille sidosryhmilleen.

 

Hartelan oma pääoma ja hyvä vakavaraisuus luovat edellytykset terveelle liiketoiminnalle myös taloudellisen suhdanteen heikentyessä. Yhtiön omavaraisuus on perinteisesti ollut korkea, ollen 41,6% vuonna 2019.

 

Hartela-konserni on kotimainen, vuonna 1942 perustettu perheyhtiö, jonka omistaa edelleen Hartelan suku.

Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu tarkoittaa meille sitä, että rakennamme puhtaita ja terveellisiä koteja sekä tiloja asiakkaillemme. Haluamme käydä vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa ja kehittää toimintaamme yhdessä heidän kanssaan. Henkilöstöllemme sosiaalinen vastuu näkyy siinä, että pidämme huolta heidän hyvinvoinnistaan monella eri tavalla.

Hartela

Lähirakennusyhtiö jo vuodesta 1942.

 

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 530 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää Hartelan vastuullisuudesta, voit ottaa yhteyttä lakiasiainjohtaja Antti Mölsään, antti.molsa@hartela.fi tai 040 579 2603

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.