Oma Hartela

Oma Hartela on Hartelan sähköinen palvelukanava kaupanteosta aina asumisen aikaan asti. Sen keskeiset toiminnallisuudet Hartelan asunnon ostajalle ovat kodin sisustusvalintojen tekeminen, rakentamisen edistymisen seuraaminen ja viestintä kanssamme, erilaisiin asiakastilaisuuksiin ilmoittautuminen sekä muutto- ja asumisvaiheessa mahdollisten korjaushuomioiden kirjaaminen. Palvelussa asunnon ostaja näkee myös aina mm. tärkeät päivämäärät ja voi tutustua asunnon dokumentteihin sähköisesti.

 

Asunnonostajan Oma Hartela

 

Oma Hartelan käyttäjäksi pääset rekisteröitymään kaupan teon jälkeen.

Asunnon ostajana voit kirjautua tästä Oma Hartelaan tai myös ladata Oma Hartelan applikaation Google Playstä tai APP storesta nimellä GBTouch.

Askel lähemmäksi uutta kotia

”Meille Oma Hartela oli tärkeä väline, jolla pääsimme lähemmäs uutta kotiamme rakennusvaiheessa. Materiaalivalinnat oli helppo tehdä Oma Hartelan kautta parilla klikkauksella kotisohvalta käsin. Luettiin kaikki viestit aivan into piukassa ja yritettiin arvailla, että onkohan joku kuva otettu meiltä ja siintäisikö jossain teaseria, miltä meidän näkymä esimerkiksi näyttää”.

Pinja ja Santeri, Sompasaaren Pelagian asukkaat.

Uuden kotisi löydät täältä!

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.