Löydä unelmiesi koti

Kotimainen perheyhtiö - jo vuodesta 1942

 

Me Hartelassa tiedämme, kuinka tärkeä paikka koti on. Siellä koetaan elämän suurimmat ilot ja surut, nähdään ystäviä, rentoudutaan ja nautitaan. Astellaan aamukahville paljain jaloin. Ollaan turvassa.

 

Meidän mielestämme koteja saavat rakentaa he, jotka tietävät rakentavansa maailman tärkeintä paikkaa ihmiselle, joka on säästänyt näitä nimenomaisia seiniä varten. Haluamme rakentaa sinulle elämäsi tärkeimmät neliöt.

 

Kun suunnittelemme ja rakennamme kouluja, sairaaloita ja toimistoja, emme ajattele vain kovaa bisnestä, sillä tilassa elävät ihmiset ovat pehmeitä ja todellisia. Kyseessä on heidän työpaikkansa ja elämänsä. Toimiva, pitkäikäinen ja terve rakennus antaa mahdollisuuden hyvälle hoidolle, onnistuneille oppivuosille ja kukoistavalle liiketoiminnalle.

 

Voit luottaa meihin. Olemme kotimainen perheyhtiö ja seisomme työmme takana.

 

Lue lisää meistä!

Kasvanut Suomessa 

Vietämme tänä vuonna 80-vuotissyntymäpäivää Hartelassa. Juuremme ovat syvällä suomalaisen yhteiskunnan rakentamisessa ja luovat vahvan alustan kestävälle kasvulle. Kotimainen perheyrityksemme on vuodesta 1942 lähtien rakentanut lukuisia taidonnäytteitä. 

Yrityksen perustajan Emil Hartelan visiosta lähtenyt unelma tarjoaa tänä päivänä työpaikan lähes 600 hartelalaiselle sekä kodin tai muun tärkeän tukikohdan lukuisille suomalaisille. 

Hyvää päivää. Hyvää huomista.
Me olemme Hartela.

Tutustu meihin lisää

Löydä oma kotisi

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Helsingin Sivellin

Uusimaa

Asunto Oy Helsingin Sivellin

Arvioitu valmistuminen 10/2022

57 asuntoa

1-4 huonetta

34,5-103,0 m2

Tutustu
MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra
ASUNTOESITTELY 02.02.2022

Uusimaa

Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra

Arvioitu valmistuminen 10/2022

85 asuntoa

1-4 huonetta

23,5-82,0 m2

Tutustu
MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Oulun Satakieli
ASUNTOESITTELY 31.01.2022

Pohjois-Pohjanmaa

Asunto Oy Oulun Satakieli

Arvioitu valmistuminen 7/2022

53 asuntoa

1-4 huonetta

25,5-96,0 m2

Tutustu

Hartela kumppanina

Me Hartelassa haluamme kuunnella tarkasti asiakkaamme toiveet ja tarpeet, jotta voimme huomioida ne toiminnassamme. Tavoitteemme on yhteistyön aloittaminen jo hankkeen alkuvaiheessa. Näin voimme tuoda alusta asti kumppanuuteen oman ammattitaitomme ja osaavat tiimimme.

Meillä onkin pitkä kokemus monenlaisten rakentamispalveluiden tuottajana, ja haluamme olla luottamuksen arvoinen myös tulevaisuudessa. 

Lue lisää

Ostamme tontteja

Etsimme tontteja erilaisille rakennushankkeillemme hyvillä sijainneilla sekä asunto- että toimitilarakentamiseen. Kohteet voivat olla valmiiksi kaavoitettuja tai alueita, joille on mahdollista kaavoittaa uusia tontteja tai täydennysrakentamishankkeita.

Tarjoa tonttia!

Hae meille töihin!

Haluatko liittyä joukkoomme ja työskennellä arvostetussa kotimaisessa perheyhtiössä? Katso avoimet työpaikat ja laita hakemus tulemaan!

 

Vuonna 2020 henkilöstö antoi meille ilahduttavan kiitoksen pitkäjänteisestä työstämme työhyvinvoinnin eteen, saimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen! Tervetuloa innostavaan seuraan!

Katso avoimet työpaikat

Ajankohtaista

 • Hartelalta taloudellisesti vahva vuosi 2021

  27.01.2022

  Hartelalta taloudellisesti vahva vuosi 2021

  Vuosi 2021 oli Hartelalle hyvä huolimatta korona-pandemian aiheuttamista vaikeuksista. 

  Lue lisää
 • Turun musiikkitalon allianssisopimus allekirjoitettiin

  10.01.2022

  Turun musiikkitalon allianssisopimus allekirjoitettiin

  Turun kaupunki allekirjoitti maanantaina 10.1. musiikkitalon allianssisopimuksen sekä hankesuunnitteluvaiheen tilauksen Hartela Länsi-Suomi Oy:n, PES-Arkkitehdit Oy:n ja WSP Finland Oy:n muodostaman Harmonia-ryhmittymän kanssa. Musiikkitalo toteutetaan allianssimallilla.

  Lue lisää
 • Hartela.fi-sivusto on uudistunut

  26.11.2021

  Hartela.fi-sivusto on uudistunut

  Olemme vaihtaneet sivustomme uuteen julkaisujärjestelmään sekä lisänneet sivustomme sisältöä. Toivotamme mukavia hetkiä uusilla sivuillamme ja mikäli huomaat jonkin pienen mutkan vielä uusien sivujen toiminnallisuuksissa, niin vinkkaathan siitä meille: asiakkuustiimi@hartela.fi -osoitteeseen.

  Lue lisää
 • Hartela vahvistaa läsnäoloaan Pirkanmaalla

  25.11.2021

  Hartela vahvistaa läsnäoloaan Pirkanmaalla

  Hartela on päättänyt kehittää yhtiörakennettaan siten, että Tampereen toiminnot irrotetaan Hartela Länsi-Suomi Oy:stä omaksi tytäryhtiökseen. Tytäryhtiön nimeksi tulee Hartela Pirkanmaa Oy ja sen toimitusjohtajaksi on valittu tamperelainen Hanna Marttinen. Länsi-Suomen tytäryhtiöön jäävät jatkossa Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Länsi-Uudenmaan alueet. Ratkaisun taustalla on strateginen tavoitteemme kasvaa Pirkanmaan alueella. 

  Lue lisää
 • Grün in der Mitte ehdolla Vähähiilisen viherkorttelin laatukilpailun voittajaksi

  25.11.2021

  Grün in der Mitte ehdolla Vähähiilisen viherkorttelin laatukilpailun voittajaksi

  Vähähiilisen viherkorttelin tontinluovutuskilpailu on Helsingissä ensimmäinen, jossa arvioitiin arkkitehtuurin lisäksi myös hiilijalanjälkeä, energiatehokkuutta ja viherkerrointa. Voittajaksi ehdotettu Hartelan Grün in der Mitte tuo Verkkosaareen elämyksellisen ja muuntojoustavan terassoituvan kaupunkikorttelin, jonka erityispiirre on monikerroksinen viherrakenne.

  Lue lisää
 • Hartelalle merkittävä aluehanke Tampereen Hervannassa

  04.11.2021

  Hartelalle merkittävä aluehanke Tampereen Hervannassa

  Hartela ja Tampereen kaupunki ovat solmineet kolmen asuintontin sekä pysäköintirakentamiseen osoitetun tontin toteutussopimuksen Hervannan pohjoisakselin alueella. Tontit sijaitsevat Hervannan valtaväylän ja Insinöörinkadun välisellä osuudella.

  Lue lisää
 • Hartelan tulostiedote vuodesta 2020

  28.06.2021

  Hartelan tulostiedote vuodesta 2020

  Hartela-konserni teki vahvan tuloksen ja tulos kasvoi selvästi vuonna 2020. Liikevoitto kohosi 12,4 miljoonaan euroon vuodentakaisesta 8,5 miljoonasta. Tulos ennen tilinpäätössiirtoja ja veroja nousi 7,3 miljoonaan euroon, kun se vuotta aiemmin oli 1,2 miljoonaa.

  Lue lisää
 • Hartela Logo

  28.06.2021

  Hartela ja Aberdeen Standard Investments tekivät esisopimuksen

  Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoima rahasto ja Hartela Etelä-Suomi Oy ovat solmineet esisopimuksen Espoon Kauklahdessa sijaitsevan kiinteistön kaupasta. Esisopimuksen kohteena oleva kiinteistö sijaitsee Kauklahden juna-aseman läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

    

  Lue lisää
 • Hartela rakentaa Nokian keskustaan useita taloja lähivuosina

  28.06.2021

  Hartela rakentaa Nokian keskustaan useita taloja lähivuosina

  Hartela on aloittanut Nokian keskustassa sijaitsevan Poutuntien aluerakennushankkeen ensimmäisen asuinkerrostalon rakennustyöt. Asuinrakennuksen tilaajana toimii TA-Asumisoikeus Oy ja kohteeseen toteutetaan 39 asumisoikeusasuntoa valtion asuntorahasto ARA:n tukemana.

  Lue lisää
 • Hartela rakentaa Karin kampuksen Raumalla

  22.06.2021

  Hartela rakentaa Karin kampuksen Raumalla

  Karin kampuksen urakkasopimukset allekirjoitettiin keskiviikkona 23.6.2021 Rauman kaupungintalolla. Rakennusurakasta vastaa Hartela Länsi-Suomi Oy:n Rauman yksikkö. Talotekniikka- ja laatoitusurakat ovat alistettuja sivu-urakoita.

  Lue lisää

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.