Hartela kumppanina

Me Hartelassa haluamme kuunnella tarkasti asiakkaamme toiveet ja tarpeet, jotta voimme huomioida ne toiminnassamme. Tavoitteemme on yhteistyön aloittaminen jo hankkeen alkuvaiheessa. Näin voimme tuoda alusta asti kumppanuuteen oman ammattitaitomme ja osaavat tiimimme.

 

Hartela on perustettu Turussa vuonna 1942. Meillä onkin pitkä kokemus monenlaisten rakentamispalveluiden tuottajana, ja haluamme olla luottamuksen arvoinen myös tulevaisuudessa. Olemme vakavarainen perheyritys, joka maksaa veronsa Suomeen.

 

Pysymme ajan hermolla sekä digitalisaatiossa että kestävässä kehityksessä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa pyrimme suunnittelemaan ja toteuttamaan ratkaisuja, joiden avulla rakentamamme kohteet vastaavat myös muuttuvan tulevaisuuden haasteisiin.

 

Olemme vahva, paikallinen toimija pääkaupunkiseudulla, Länsi-Uudellamaalla, Lahden seudulla, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla. Kokemuksemme mahdollistaa erilaisten urakkamuotojen toteuttamisen.

 

Toimintamme on läpinäkyvää ja pystymme tekemään päätöksiä nopeasti ja joustavasti. Sitoudumme tekemään laadukkaasti ja ammattitaitoisesti sen, mistä sovimme. Tarvittaessa osaamme sanoa myös reilusti ei.

 

Meillä on kykyä ja halua tehdä yhteistyötä, joka jatkuu Hartelassa samojen ihmisten kanssa läpi projektien. Viestimme kumppanille aktiivisesti hankkeen etenemisestä, sen haasteista ja onnistumisista. Seisomme työmme takana.

Samalla puolella yhteiseen maaliin.

Valitse asiantunteva ja luotettava kumppani. Ota yhteyttä.

 

Pääkaupunkiseutu, Janne Alakomi

Pääkaupunkiseutu, Janne Alakomi

Lahti, Tuomas Ruponen

Lahti, Tuomas Ruponen

Pirkanmaa, Hanna Marttila

Pirkanmaa, Hanna Marttila

Turku, Tuomas Jääskeläinen

Turku, Tuomas Jääskeläinen

Satakunta, Lauri Piitari

Satakunta, Lauri Piitari

Pohjois-Suomi, Markku Taskinen

Pohjois-Suomi, Markku Taskinen

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.