Hartela / Interior

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

 

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Kukin tyylillään

Sisustus on se viimeinen silaus, joka tekee asunnosta oman näköisen – siis paikan, jossa on helppo olla kotonaan. Sisustus on silti muutakin kuin pelkkää pintaa. Se on myös oman kodin tunnelman luomista ja asumisen tarpeiden täyttämistä. Ihmiset ovat erilaisia ja elävät eri tavalla ja se saa myös näkyä. Joku kaipaa puhdasta ja linjakasta ilmettä, toinen kodikasta pehmeyttä, kolmas rouheaa luonnonläheistä tunnelmaa.​

Koteja ei tehdä vain kauniita kuvia, vaan ihmisiä ja tulevaa elämää varten. Me Hartelassa haluamme rakentaa koteja, joissa viihdytään – vaikka koko eliniän.

Puhdas

Selkeä.
Graafinen.
Valoisa.
Tutustu

Pehmeä

Luonnollinen.
Rauhallinen.
Vaalea.
Tutustu

Rouhea

Tumma.
Sävyisä.
Luonnonläheinen.
Tutustu

Näin palvelemme

 

Uuden asunnon suunnittelu.

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta yhtiön rakentamisaikataulun puitteissa. Sinua kiinnostavan asunnon sisustustyyleihin ja materiaalivaihtoehtoihin voit tutustua asuntoyhtiön verkkosivuilla tai Hartelan asuntomyynnissä.

Valittavanasi on vaihtoehtoisia tuotteita mm. kalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä pesutilojen seinä- ja lattialaatoista. Kaikista valittavana olevista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyyn­nissä – tervetuloa tutustumaan! Apua suunnitteluun ja vastauksia kysymyksiisi saat aina asuntomyynnistämme.

Lue lisää sisutustyyleistä ja palvelustamme Hartela Interior -esitteestä:

  • Lataa

    Hartela Interior -esite (pdf)

    Lataa

Tutustu sinua kiinnostavan yhtiön sisustusvalintoihin

 

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Helsingin Sivellin

Uusimaa

Asunto Oy Helsingin Sivellin

Valmistunut 10/2022

57 asuntoa

1-4 huonetta

34,5-103,0 m2

Vapaana 3 kotia

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Pohjois-Pohjanmaa

Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Valmistunut 9/2022

30 asuntoa

1-3 huonetta

32,0-70,5 m2

Vapaana 6 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.