Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot asuntoihin yksityisnäyttöä. Nähdään turvallisissa merkeissä!

Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Vain hyviä puolia

 

Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanervan asunnot ovat myynnissä!

 

Unelmoitko kodista, jossa yhdistyvät metsäinen naapurusto ja kaupunkiasuminen? Mäntylän Kanervassa se on mahdollista. Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanervassa asut uudessa ja huolettomassa kodissa humisevien honkien katveessa, mutta vain alle neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

 

Mäntylän viihtyisä ja rauhallinen ympäristö tarjoaa monipuolisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia. Päivittäiset ostokset kipaiset aivan naapurista ja sujuvat yhteydet keskustaan sekä Limingantullin, Kaakkurin ja Joutsensillan alueen kauppakeskittymiin täydentävät arjen vaivattomuuden.

 

Mäntylän Kanervan viisikerroksisen pienkerrostalon kodeissa on tilaa elämälle. Pohjaratkaisut sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Kaupungin vuokratontille rakennettavassa talossa on 30 asuntoa, joissa on fiksua väljyyttä ja isot lasitetut parvekkeet.

 

Mukavuuden täydentävät kotien tyylikkäät ja modernit materiaalit sekä nykyaikainen varustelu. Autoille on parkkialue piha- ja katospaikkoineen.

 

Mäntylän Kanervan arvioitu rakentamisen aloitus on kesällä 2021 ja valmistuminen syksyllä 2022.

Luonnoskuva

Mukavaa väljyyttä ja huoletonta elämää uudessa kodissa

 

Mäntylän Kanervassa asut modernissa ja huolettomassa kodissa. Viisikerroksinen pienkerrostalo on suunniteltu luontevaksi osaksi ympäristöään, ja arkkitehtuuri on ammentanut innoituksen Mäntylän metsistä ja alueen inhimillisestä identiteetistä.

 

Mäntylän Kanervassa on 30 kotia, joissa on valinnanvaraa monenlaisiin tarpeisiin ja elämänvaiheisiin. Omaan asuinkerrokseen pääsee vaivattomasti hissillä. Kanervan fiksut yksiöt, reilunkokoiset kaksiot ja tilavat kolmiot on suunniteltu käytännönläheisesti sujuva arki edellä. Ratkaisut antavat asumiseen mukavaa väljyyttä. Isot lasitetut parvekkeet tarjoavat kesäajaksi toisen olohuoneen, jolla istua iltaa mäntymetsän tuoksua ja laskevaa aurinkoa aistien. Mukavuuden täydentävät asuntojen tyylikkäät ja modernit pintamateriaalit sekä nykyaikainen varustelu.

 

Valtaosa Mäntylän Kanervan asunnoista avautuu kahteen ilmansuuntaan, mikä tuo sisätiloihin avaruutta ja valoa. Alimman kerroksen kodeista on suora kulku omalle piha-alueelle, mikä helpottaa esimerkiksi lemmikinomistajan tai polkupyöräilijän arkea. Lähes kaikissa kodeissa, pienimpiä asuntoja lukuun ottamatta, pääsee löylyttelemään omassa saunassa. Ja mikä parasta, uudessa kerrostalokodissa asuessa voit unohtaa remontit ja pihahommat.

 

Mäntylän Kanervan viihtyisällä sisäpihalla on lämmin ulkoiluvälinevarasto polkupyörien säilytykseen, oleskelutilaa vaikkapa päiväkahvitteluun ja leikkipaikka lapsille. Autoille on parkkialue piha- ja katospaikkoineen, jollaisen voi hankkia itselleen erillisenä osakkeena.

Asioille keskustaan, lenkille tai ladulle – suoraan kotipihasta

Oulun Mäntylä on pidetty ja arvostettu asuinalue. Omakoti- ja rivitalovoittoinen alue tunnetaan rauhallisuudestaan ja turvallisesta yhteisöllisyydestään. Vehreä Mäntylä sijaitsee vain 10 minuutin päässä Oulun keskustasta. Luonnon helmaan pääsee kotiovelta, ja palvelut ovat kävelymatkan tai hyvien yhteyksien päässä.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Myynnissä ja rakenteilla
 • Arvioitu valmistuminen 8/2022
 • Kerrostalo
 • Postipojankuja 3 90150 OULU
 • 30 kotia
 • 1-3 huonetta
 • 32,0-70,5 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Oulun Mantylan Kanerva Luonnoskuva Kuvagalleria1 Hartela Oulun Mantylan Kanerva Aluekuva Kuvagalleria2 Hartela Oulun Mantylan Kanerva Luonnoskuva Olohuone Kuvagalleria 4 Hartela Oulun Mantylan Kanerva Keitito Luonnoskuva Kuvagalleria 3

KATSO KAIKKI KUVAT

Hartela Interiorin Rouhea-tyylin materiaalipaletti.

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanervan asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua materiaaliesitteestä tai Hartelan asuntomyynnissä.

 

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

Mäntylän Kanervan sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Sisustusmateriaalivalinnat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Kanerva

Oulun Mäntylän Kanervasta löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanervasta löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

LÄMPÖÄ UUSIUTUVISTA ENERGIALÄHTEISTÄ

Yhtiön kaukolämmön tuotannossa hyödynnetään lähialueilta saatavia bio- ja kierrätyspolttoaineita. Oulun Energia pyrkii täysin hiilineutraaliin tuotantoon vuoteen 2035 mennessä.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

VIHREÄ SÄHKÖ

Mäntylän Kanervan työmaalla käytetään vain uusiutuvaa, sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös yhtiön kiinteistösähkön osalta.

SÄHKÖAUTON LATAUSPISTEET

Omalle autopaikalle on mahdollisuus saada sähköauton latauspiste rakentamisen aikaisena muutostyönä. Osalle autopaikoista on mahdollista asentaa sähköautojen latauspiste myöhemmin.

SUIHKUT

Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon, mikä auttaa vedenkulutuksen hillitsemistä.

VALAISTUS

Asunnoissa on LED-valaistus, joka tarjoaa energiatehokkaamman valaistusratkaisun perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanervasta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Oulun Lohitorni

Pohjois-Pohjanmaa

Asunto Oy Oulun Lohitorni

Arvioitu valmistuminen 3/2022

51 asuntoa

1-4 huonetta

29,0-97,0 m2

Tutustu
MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Oulun Satakieli

Pohjois-Pohjanmaa

Asunto Oy Oulun Satakieli

Arvioitu valmistuminen 7/2022

53 asuntoa

1-4 huonetta

25,5-96,0 m2

Tutustu

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.