Houkutteleeko asuntosijoittaminen?

Sijoita uuteen asuntoon

 

Oletko kiinnostunut asuntosijoittamisesta? Hartelan rakentamat asunnot vetovoimaisilla alueilla eri puolilla Suomea ovat oiva sijoituskohde.

 

Kotimainen perheyhtiö Hartela on rakentanut niin sijoittajille kuin asukkaille asuntoja jo lähes 80 vuoden ajan. Olemme asuntosijoittajalle luotettava ja turvallinen valinta. Rakennamme Suomen parhaille paikoille kasvukeskuksiin ammattitaidolla ja laadukkaasti.

 

Vai sijoittaisitko autopaikkaan? Lue lisää miksi!

 

Aloita asuntosijoittaminen tänään

 

Perehdy asuntosijoitusoppaaseemme ja tutustu asuntokohteisiimme

 

Miksi asuntosijoittaminen uudiskohteeseen on kannattavaa?

 

Asuntosijoittaminen uusiin kohteisiin on järkevää ja turvallista. Uusissa kohteissa sijoittajan ei tarvitse murehtia tulevista remonteista useampaan vuoteen. Tällöin myös asunnon kustannukset ja tuotto on helpompi ennustaa lähivuosille. Asuntosijoittaminen uudiskohteeseen sopii helppoutta arvostavalle sijoittajalle. Vuokralaiset suosivat usein uudiskohteita ja ovat valmiita maksamaan niistä korkeampaa vuokraa. Paras etu asuntosijoittamisessa uudiskohteeseen on mahdollisuus rahoittaa osa asunnosta yhtiölainalla.

 

Etusi asuntosijoittajana!

 

Kun ilmoittaudut sijoittajarekisteriimme kiinnostavien sijoituskohteiden osalta, pääset varaamaan sijoitusasuntosi ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista. Sijoittajana olet etulyöntiasemassa kaikissa kohteissamme. Liity heti!

Jätä yhteystietosi ja hyödynnä etusi sijoittajana

Liittymällä postituslistallemme, pääset varaamaan sijoitusasuntosi ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista.

Liity heti!
Hartela asuntosijoittaminen kuvituskuva autosta

Vai sijoittaisitko autopaikkaan?

 

Autopaikka voi olla hyvä sijoitus, sillä viime vuosina pysäköintimaksut ovat nousseet ja samaan aikaan pysäköintipaikkoja kadunvarressa on vähennetty. Uuden taloyhtiön autopaikkaan sijoittaminen kannattaa, sillä todennäköisyys vastiketta nostaviin korjauskustannuksiin on pienempi kuin vanhassa taloyhtiössä. Hanki nyt uusi sijoituskohde ja katso vapaat autopaikat.

Oma autopaikka helpottaa arkea 

 

Oma autopaikka tuo mukavuutta arjen kiireeseen, kun kodin lähellä odottaa aina varma pysäköintipaikka. Myytävien autopaikkojemme tarjonnasta löydät lämpimän autopaikan, joka tuo pakkasaamuihin helpotusta ja suojaa autoasi läpi vuoden. Kylmäpaikoilla lämpötolppa auttaa aamun käynnistysvaikeuksiin. Katso myytävät autopaikat ja ota yhteyttä myyjiimme! 

 

Hanki kesäautollesi lämmitetty autopaikka 

 

Klassikkoauto tarjoaa kesäkeleillä unohtumattomia ajoelämyksiä. Talveksi hellästi huolehdittu ajopeli kaipaa kuitenkin kunnon suojaa eikä sitä voi säilyttää kadunvarressa. Myytävistä autopaikoistamme erityisesti lämpimät autopaikat sopivat hyvin kesäauton talvisäilytykseen. Varmista nyt silmäterällesi kunnon koti ja sovi tapaamisesta myyjiemme kanssa! 

 

Autopaikka sijoituksena 

 

Autopaikka voi olla hyvä sijoitus, sillä viime vuosina pysäköintimaksut ovat nousseet ja samaan aikaan pysäköintipaikkoja kadunvarressa on vähennetty. Uuden taloyhtiön autopaikkaan sijoittaminen kannattaa, sillä todennäköisyys vastiketta nostaviin korjauskustannuksiin on pienempi kuin vanhassa taloyhtiössä. Katso myytävät autopaikat ja hanki uusi sijoituskohde! 

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.