Vain hyviä puolia

Varaa uusi kotisi nyt

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA JA VARATTAVISSA KOTEJA OULUN MÄNTYLÄSSÄ.

Unelmoitko kodista, jossa yhdistyvät metsäinen naapurusto ja kaupunkiasuminen? Mäntylän Kanervassa se on mahdollista. Asunto Oy Mäntylän Kanervassa asut uudessa ja huolettomassa kodissa humisevien honkien katveessa, mutta alle neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Mäntylän viihtyisä ja rauhallinen ympäristö tarjoaa monipuolisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia. Päivittäiset ostokset kipaiset aivan naapurista ja sujuvat yhteydet keskustaan sekä Limingantullin, Kaakkurin ja Joutsensillan alueen kauppakeskittymiin täydentävät arjen vaivattomuuden.

Mäntylän Kanervan viisikerroksisen pienkerrostalon kodeissa on tilaa elämälle, ja pohjaratkaisuissa on valinnanvaraa monenlaisiin tarpeisiin. Kaupungin vuokratontille rakennettavassa talossa on 31 asuntoa, joissa on fiksua väljyyttä ja isot lasitetut parvekkeet, jotka tarjoavat kesäajaksi toisen olohuoneen. Kohteessa on mahdollista toteuttaa myös 90,5 neliön huoneisto yhdistelmäasuntona, kysy lisää asuntomyynnistämme.

Mukavuuden täydentävät kotien tyylikkäät ja modernit materiaalit sekä nykyaikainen varustelu. Autoille on parkkialue piha- ja katospaikkoineen.

Mäntylän Kanervan arvioitu rakentamisen aloitus on kesällä 2021 ja valmistuminen syksyllä 2022.

Mäntylän Kanerva on nyt ennakkomarkkinoinnissa. Varaa uusi kotisi heti verkkosivulomakkeella tai ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 040 545 5806. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa asuntoasioissa.

Esittely ja myynti

Varattavat huoneistot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja