Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Postipojankuja 3 90150 OULU

Asuntoesittely 03.10.2021 klo 12:00-12:30

Tervetuloa esittelyyn rakennuspaikalle, seuraa opastusta Snellmanintieltä.

Vain hyviä puolia

Osta uusi kotisi nyt

OULUN MÄNTYLÄN KANERVAN MYYNTI JA RAKENTAMINEN OVAT ALKANEET. Tee ostopäätös nyt, niin pääset muuttamaan unelmiesi kotiin syksyllä 2022.

Unelmoitko kodista, jossa yhdistyvät metsäinen naapurusto ja kaupunkiasuminen? Mäntylän Kanervassa se on mahdollista. Asunto Oy Mäntylän Kanervassa asut uudessa ja huolettomassa kodissa humisevien honkien katveessa, mutta alle neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Mäntylän viihtyisä ja rauhallinen ympäristö tarjoaa monipuolisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia. Päivittäiset ostokset kipaiset aivan naapurista ja sujuvat yhteydet keskustaan sekä Limingantullin, Kaakkurin ja Joutsensillan alueen kauppakeskittymiin täydentävät arjen vaivattomuuden.

Mäntylän Kanervan viisikerroksisen pienkerrostalon kodeissa on tilaa elämälle, ja pohjaratkaisuissa on valinnanvaraa monenlaisiin tarpeisiin. Kaupungin vuokratontille rakennettavassa talossa on 31 asuntoa, joissa on fiksua väljyyttä ja isot lasitetut parvekkeet, jotka tarjoavat kesäajaksi toisen olohuoneen. Kohteessa on mahdollista toteuttaa myös 90,5 neliön huoneisto yhdistelmäasuntona, kysy lisää asuntomyynnistämme.

Mukavuuden täydentävät kotien tyylikkäät ja modernit materiaalit sekä nykyaikainen varustelu. Autoille on parkkialue piha- ja katospaikkoineen.

Mäntylän Kanervan rakentaminen on alkanut kesällä 2021 ja valmistuminen on arviolta syksyllä 2022.

Mäntylän Kanerva on nyt myynnissä. Varaa uusi kotisi heti verkkosivulomakkeella tai ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 040 545 5806. Palvelemme mielellämme sinua kaikissa asuntoasioissa.

Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Esittelemme asuntoja yksityisesti sekä yleisesittelyissä. Yleisesittelyjen turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot yksityisnäyttöä. Nähdään esittelyissä turvallisissa merkeissä!

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja