Vantaa, Myyrmäki

Myyrmäen uusi keskusta - elämää kaiken keskellä

Haluaisitko asua modernissa kaupunkikeskuksessa, jossa yhteisöllinen elämä ja urbaani tunnelma ovat osa arkea? Rakennamme Vantaan Myyrmäen ytimeen uuden asuinkorttelin, jonka nykyaikaiset, viihtyisät ja valoisat kodit kutsuvat asumaan keskelle aktiivista ja eloisaa kaupunginosaa.

 

Eläväinen ja kehittyvä Myyrmäen kaupunginosa kutsuu viettämään aikaa muun muassa uuden yhteisöllisen Ruukkutorin kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Myyrmäessä olet myös lähellä luontoa: viihtyisät ja rauhalliset ulkoilualueet metsäkkeineen ja puistoineen ovat aivan alueen vieressä.

 

Kaikki Myyrmäen parhaat palvelut ovat käytännössä jalkojesi alla. Kauppakeskus Myyrmanni on aivan naapurissa, ja alueelta löytyy useita kouluja ja päiväkoteja. Juna-asema sijaitsee vain 100 metrin päässä: sieltä karautat hetkessä Helsinkiin tai vaikkapa lentoasemalle.

 

Ilmakuva luonnos Myyrmäen keskustasta
Luonnoskuva

Yhdessäoloa ja kulttuuria Myyrmäessä

Uudistumisen myötä eläväinen kaupunginosa kutsuu viettämään aikaa mm. Paalutorin viereen rakentuvan Ruukkutorin kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. “Myrtsissä” viihdytään yhdessä myös monenlaisissa tapahtumissa ja vaikkapa pihakirppiksillä.

 

Kulttuuririennotkin odottavat aivan vieressä, sillä Vantaan Myyrmäessä sijaitsevat kulttuuritalo Martinus ja Artsi taidemuseo. ”Myyr York” tunnetaan myös näyttävän ja urbaanin katutaiteen kaupunginosana. Esimerkiksi juna-aseman vaikuttavat maalaukset ovat chileläisen taiteilijakaksikon kädenjälkeä.

Luonnoskuva

Asunto Oy Vantaan Myyrin Torni

Myyrin Torni rakentuu osoitteeseen Ruukkupolku 13, 01600 Vantaa.

 

Kohteen suunnittelu on käynnissä ja aikataulu sen osalta vielä auki. Kerromme lisää kun aikataulu vahvistuu.

 

Kerroksia Myyrin Torniin tulee 16 ja asuntoja noin 80 kpl.

Asunnot Myyrmäessä

Olemme suunnittelemassa Vantaan Myyrmäkeen uutta kerrostaloa, Asunto Oy Vantaan Myyrin Tornia, jonka asuntojen varauksen aikataulu on vielä auki. Kerromme lisää kun aikataulu vahvistiuu. Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää suunnitelmien etenemisestä. Lisäksi pääset varaamaan mieleisesi asunnon ja pohjaratkaisun ensimmäisten joukossa, ennen julkisen asuntovarauksen alkua.

 

Asunto Oy Vantaan Myyrin Torni on 16. kerroksinen kerrostalo, johon asuntoja tulee noin 80.

 

Vantaan Myyrmäkeen nousee yhteensä neljä uutta 8-16 kerroksista asuinkerrostaloa sekä pihakannen alla sijaitseva pysäköintilaitos. Asuntoja tulee yhteensä n. 300 kpl. Talot tullaan rakentamaan vaiheittain. 

 

Myyrmäen keskustakorttelin ensimmäinen taloyhtiö Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra on juuri valmistunut. Lisäksi kortteliin rakenteilla olevan Asunto Oy Vantaan Myyrin Tähden asunnot ovat myynnissä. Myyrin Tähden asuntojen arvoitu valmistuminen alkuvuosi 2024.

 

 

Kolme syytä muuttaa Vantaan Myyrmäkeen

Hyvä sijainti. Palvelut vieressä.

Liikuntamahdollisuudet kävelymatkan päässä.

Hyvät kulkuyhteydet. Juna-asema kivenheiton päässä. Autolla lyhyt matka kehäteille.

Kohde kartalla

Kuvat

Ilmakuva Vantaan Myyrmäen keskustan torialueesta
Vantaan Myyrmäen juna-aseman ulkoseinän taideteos
Vantaan Myyrmäen kauppakeskus Myyrmannin sisäänkäynti juna-asemalta
Vantaan Myyrmäen mätäojan kävelysilta
Ilmakuva Vantaan Myyrmäen Myyrmäkihallista
Vantaan Myyrmäen seinämaalaus

KATSO KAIKKI KUVAT

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun asuntojen suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.