Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra

Unelmaedulla uuteen kotiin harvinaisen vaivattomasti

Tartu unelmaasi ja tee kaupat uudesta kodista nyt. Tarjoamme Myyrin Terran uusille asuntoasiakkaille edun, joka helpottaa arkea vastavalmistuneessa kodissa. Kun teet kaupat uudesta kodistasi 31.8.2022 mennessä, Hartela maksaa asunnon hoito- ja pääomavastikkeet vuoden ajalta.

Varaa oma esittelyaikasi

Elämää kaiken keskellä

 

Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra on näyttävä, nykyaikainen kahdeksankerroksinen kerrostalo, joka sijaitsee aivan Myyrmäen keskustassa juna-aseman ja monipuolisten palveluiden vieressä. Tämä 85 asunnon talo urbaanin rouheassa ja yhteisöllisessä ympäristössä tarjoaa sekä keskustaelämisen edut, että mahdollistaa myös lähiöelämän luonnonläheisyyden.

 

Myyrin Terrasta löytyy asuntoja eri elämäntilanteisiin aina yksiöistä perheasuntoihin (23,5–82,0 m²). Talosta löytyvät myös muun muassa yhteiskäyttötila, kahden saunan saunaosasto sekä pesula ja kuivaushuone. Autopaikkoja on yhteensä 37, ja ne sijaitsevat pihakannen alla yhteiskäyttöisessä pysäköintilaitoksessa.

 

Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Myyrin Terra on Keskustakorttelin ensimmäinen asuntokohteemme.

 

Myyrin Terran esittelyasunto on juuri valmistunut. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

 

Asunnot valmistuvat arviolta syyskuun lopussa 2022.

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Asunnon B46 olohuone

Nykyaikainen koti paraatipaikalla

 

Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra rakentuu Myyrmäen paraatipaikalle. Kaikki Myyrmäen parhaat palvelut ovat aivan vieressä. Juna-asema, kirjasto ja Myyrmäkitalon muut palvelut sijaitsevat vain sadan metrin päässä. Halutessasi voit kävellä vain kivenheiton päähän torikahveille tai ruokakauppaan.

 

Myyrin Terran asunnot ovat juuri sopivia moderniin kaupunkielämään. Nykyaikaiset, valoisat ja viihtyisät kodit sopivat eri elämäntilanteisiin ja eri tarpeisiin. Neliöt on suunniteltu huolellisesti ja tehokkaasti niin yksiöissä kuin läpitalon jatkuvissa neljän huoneen perheasunnoissakin. Kaikissa asunnoissa vilvoitusta tuomaan joko ranskalainen parveke, parveke tai terassi.

 

Asuntojen tilat on suunniteltu käytännöllisesti ja toimivasti. Useissa asunnoista on oma vaatehuone, joka helpottaa tavaroiden säilytystä. Asuntokohtaiset varastotilat löytyvät kellarikerroksesta.

 

Kaikissa ykköskerroksen asunnoissa on normaalia korkeampi huonekorkeus, joka luo mukavaa tilan tuntua. Osassa näitä asuntoja on myös mahdollisuus lisätilaan parvivarauksen ansiosta.

Myyrin Terran arkkitehtuuri

 

Arkkitehti Mari Matomäen inspiraationa ovat toimineet vuodenajat. Rakennusten julkisivuissa valot ja varjot vaihtelevat eläväisesti. Asuntopohjia suunnitellessa on erityisesti haluttu korostaa asuttavuutta, avaruutta ja valoisuutta. Korttelikokonaisuudessa käytetään yhtenäisiä teemoja ja värejä siten, että muodostuu myös vaihtelua. Kivijalkakerrokset rakentuvat lasista ja luonnonkivestä.

 

Vantaan tavoitteena on rakentaa Myyrmäen keskustasta arkkitehtuuriltaan korkeatasoinen. Omaleimaista kaupunkikeskusta haetaan rakennusten arkkitehtuuriin sekä laadukkaisiin julkisiin ulkotiloihin panostamalla. Eläväistä kaupunkikeskusta rikastetaan entisestään kivijalkaliikkeillä.

Julkisivukuva Hartelan Vantaan Myyrin Terran uudiskohteesta
Luonnoskuva

Korttelipiha

 

Korttelin piha yhdistää talon asukkaat ja tarjoaa suojaisan kohtaamispaikan. Lapset viihtyvät pihalla leikkialueella kiipeilytelineissä sekä keinuissa. Pyöräilijöiden tarpeisiin on varattu useita pyörätelineitä. Sisäpihan puoleiset asuntoterassit avautuvat osaksi pihan tunnelmaa.

 

Yhteiset tilat

 

Ensimmäiseen kerrokseen on suunniteltu asukkaiden käyttöön yhteiskäyttötila, jonka käyttötarkoituksen tulevat asukkaat saavat rakennusvaiheessa päättää valittavina olevista vaihtoehdoista. Talosta löytyy pyykkihuoltoa helpottamaan pesutupa ja kuivaushuone. Leppoisia pesuhetkiä tarjoaa kahden saunan saunaosasto, joista molemmat ovat yhteiskäyttötilan yhteydessä. Taloyhtiössä on huomioitu kattavasti ulkoiluvälineiden säilytystilat. Talossa on kaksi porrasta sekä hissiä. Korttelien yhteiskäyttöisestä maanalaisesta pysäköintilaitoksesta pääsee suoraan Myyrin Terran porrashuoneisiin.

Täällä on kaikki, mitä tarvitsemme

”Myyrmäki on vuosikymmenien mittaan kehittynyt yhä kaupunkimaisemmaksi ja viihtyisämmäksi. Sijainti on loistava, sillä junalla pääsemme vartissa Helsingin keskustaan ja lentokentälle. Autoa käytämme vain harvoin”, Margareta kertoo.

Lue koko artikkeli

Uudisrakentaminen tuo elinvoimaa koko alueelle

Uusien asuintalojen monipuoliset asumisratkaisut houkuttelevat Myyrmäkeen uusia asukkaita ja nostavat alueen profiilia. Tästä hyötyvät sekä asukkaat että yrittäjät. Näin myös Hartelan uudisrakennukset tuovat kaupunginosaan uutta elinvoimaa.

Lue koko artikkeli
Luonnoskuva

Uusi, elävä Myyrmäki

Eläväinen ja kehittyvä Myyrmäki kutsuu viettämään aikaa muun muassa uuden yhteisöllisen Ruukkutorin kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Myyrmäessä olet myös lähellä luontoa: viihtyisät ja rauhalliset ulkoilualueet metsäkkeineen ja puistoineen ovat aivan alueen vieressä.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Myynnissä ja rakenteilla
 • Arvioitu valmistuminen 9/2022
 • Kerrostalo
 • Iskospolku 4 01600 VANTAA
 • 85 kotia, joista vapaana 24
 • 1-4 huonetta
 • 23,5-82,0 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Vantaan Myyrin Terra Julkisivu Sisapiha Luonnoskuva Kuvagalleria 1 Luonnoskuva
Hartela Vantaan Myyrin Terra Ilmakuva Luonnoskuva Kuvagalleria 2 Luonnoskuva
Hartela Vantaan Myyrin Terra Julkisivu Luonnoskuva Kuvagalleria 3 Luonnoskuva
Hartela Vantaan Myyrin Terra Keittotila Kuvakaruselli Asunto B46
Hartela Vantaan Myyrin Terra Keittio Kuvakaruselli Asunto B46
Hartela Vantaan Myyrin Terra Ruokapoyta Kuvakaruselli Asunto B46
Hartela Vantaan Myyrin Terra Eteinen Kuvakaruselli Asunto B46
Hartela Vantaan Myyrin Terra Makuuhuone Kuvakaruselli Asunto B46
Hartela Vantaan Myyrin Terra Makuuhuone 2 Kuvakaruselli Asunto B46

KATSO KAIKKI KUVAT

Hartela Vantaan Myyrin Terra Ilmakuva

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Löydä oma tyylisi

Vantaan Myyrin Terran rakentuminen on edennyt jo niin pitkälle, että kotien valmistuminen alkaa olemaan askelta lähempänä. Olemme valinneet vapaina oleviin asuntoihin sisämateriaalit. Materiaalit ja varusteet on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Valituista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä.

Myyrin Terran sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Materiaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julksivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa Ja Talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Vantaan Myyrin Terrasta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Vantaan Myyrin Tähti

Uusimaa

Asunto Oy Vantaan Myyrin Tähti

Arvioitu valmistuminen 2/2024

64 asuntoa

1-4 huonetta

24,0-98,5 m2

Vapaana 61 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.