Oulu, Karjasillan Kulma

Uuden ajan naapurusto

Höyhtyän suuralueella sijaitseva Karjasilta kuuluu Oulun arvostetuimpiin ja perinteikkäimpiin alueisiin. Vuonna 2009 Suomen parhaaksi asuinalueeksi äänestetty Karjasilta koostuu erilaisista ja värikkäistä taloista, joista osa on vanhempaa rakennuskantaa ja osa uudempaa tuotantoa.

 

Karjasillan ympäristö kokee merkittävän uudistuksen kun Karjasillan Kulmalle nousee uusi kortteli, joka pitää sisällään toimistotilaa, päivittäistavarakaupan, päiväkodin, kuntosalin sekä 11 uutta asuinkerrostaloa. Tulevien asukkaiden arkea helpottaa nykyaikaiset energiaratkaisut, kuten asuntokohtainen viilennys sekä olosuhteiden hallinta ja ohjaus. Asukkaiden käytössä on myös huippunopea laajakaistayhteys sekä yhteiskäyttöauto.

 

Korttelin sisäpihalle on suunniteltu julkinen kävely- ja pyöräilytie ”Puhtibulevardi”, josta tulee asukkaita ja kaupunkilaisia houkutteleva virkistysalue. Hyvin suunniteltu valaistus takaa alueen viihtyvyyden myös pimeän aikana, jolloin valaistus toimii elämyksellisenä osana ympäristöä. Oulun Karjasillan Kulmalla yhdistyvät rauhallinen ja viihtyisä sijainti, sekä monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet. Karjasillan Kulma rajautuu puistikkomaiseen Joutsentiehen ja toisaalta vehreään puistoalueeseen. Vehreä luonto ja  arvostettu asuinalue on idyllinen asuinympäristö, josta löytyy tekemistä jokaiselle.

 

Koteja Karjasillan Kulmaan rakentuu noin 650 eli noin tuhannelle asukkaalle. Asuinkorttelin rakentaminen tullaan toteuttamaan vaiheittain ja arvio koko korttelin valmistumiselle sijoittuu vuosille 2028-2030.

 

Kuule lisää Karjasillan Kulman kodeista

Jättämällä yhteystietosi kuulet lisätietoja Karjasillan Kulman tulevista asuinkohteista. Pääset myös ensimmäisten joukossa kuulemaan lisää seuraavaksi ennakkomarkkinointiin tulevasta taloyhtiöstä.

Hartela Pyöräilijöitä Oulun Höyhtyän suuralueella pyöräilemässä kesäisessä luonnossa

Hyvät liikenneyhteydet ja palvelut helpottavat arkea

Karjasillan Kulman ympäristöstä löydät kaiken tarpeellisen. Arjen palvelut sekä koulut ja päiväkodit löytyvät kävelymatkan päästä. Tulevaisuudessa palvelut tulevat vielä lähemmäs kotiovea, kun korttelissa sijaitsevan vanhan koulurakennuksen kunnostuksen myötä saadaan alueelle tärkeimmät palvelut, kuten päiväkoti, päivittäistavarakauppa ja kuntosali. Myös koulut löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä.

 

Kaupungin keskustaan ja rautatieasemalle Karjasillan Kulmalta on vain pari kilometriä; matka on helppo taittaa vaikka polkupyörällä pyöräbaanaa pitkin.

 

Karjasillan Kulmalla olet lähellä myös liikuntamahdollisuuksia; vieressä sijaitsevasta Raksilan liikuntapuistosta löytyy kattavat urheilumahdollisuudet niin ulko- kuin sisäliikuntaankin.

 

Kulttuurin ystäville Madetojan musiikkikeskus ja urheilun ystäville jäähalli löytyy kivenheiton päästä. Lähialueella myös Kastellin monitoimitalo, joka toimii Oulun kaupungin oppimis- harrastus- ja kulttuurikeskuksena. 

Luonnoskuva

Asunto Oy Oulun Sinitiainen

Oulun Sinitiainen rakentuu osoitteeseen Lintulammentie 13 A, 90150 Oulu.

 

Asuntoja kerrostaloyhtiö Oulun Sinitiaiseen on suunnitteilla noin 60 kpl. Alustavat asuntokoot ovat 1h+kt (29,0-36,5 m2), 2h+kt+s (30,0-53,0 m2), 3h+kt+s (63,0-77,5 m2) ja 3-4h+kt+s (75,5-93,5 m2).

 

Alustavan suunnitelman mukaan kodit tulevat varattavaksi arviolta vuoden 2024 aikana. 

 

 

Asunnot Karjasillan Kulmassa

Olemme suunnittelemassa Oulun Karjasillan Kulmaan uutta kerrostaloa, Asunto Oy Oulun Sinitiaista, jonka asunnot tulevat varattavaksi arviolta vuoden 2024 aikana. Jätä yhteystietosi, niin kuulet lisää suunnitelmien etenemisestä. Lisäksi pääset varaamaan mieleisesi asunnon ja pohjaratkaisun ensimmäisten joukossa, ennen julkisen asuntovarauksen alkua.

 

Asunto Oy Oulun Sinitiainen on 7-kerroksinen kerrostalo, johon asuntoja tulee noin 60.

 

Oulun Karjasillan Kulmaan rakentuu yhteensä yksitoista uutta 7-8 kerroksista asuinkerrostaloa sekä pihakannen alla sijaitseva pysäköintihalli. Asuntoja tulee yhteensä noin 650. Talot tullaan rakentamaan kortteliin vaiheittain. Alueella oleva arkkitehtonisesti arvokas koulurakennus rakennetaan uudelleen toimitilakäyttöön; näin alueelle saadaan lisää asukkaita arjessa tukevia palveluita. 

 

Karjasillan Kulman neljä ensimmäistä taloyhtiötä ovat jo valmistuneet.

Kolme syytä muuttaa Oulun Karjasillan Kulmaan

Rauhallinen ja viihtyisä sijainti

Ulkoilumahdollisuudet kotiovelta

Keskeinen sijainti julkisilla tai pyöräilen

Kohde kartalla

Kuvat

Hartela Luonnoskuva ilmasta Oulun Höyhtyän suuralueeseen kuuluvan Karjasillan Kulman asuinkorttelista Luonnoskuva
Hartela Oulun Karjasillan pientaloalue ja pyöräilijöitä. Oulun Karjasillan pientaloalue
Hartela Oulun Lintulammen ranta ja lintuja Lintulammen virkistysalueelta löytyy myös nuotiopaikka
Hartela Oulun Karjasilta pyöräbaana Mäntybaana kulkee keskustasta Raksilan kautta Mäntylään

KATSO KAIKKI KUVAT

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Minna Marjeta

Minna Marjeta

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun asuntojen suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.