Vantaan Myyrin Tähden sisustus

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

Vantaan Myyrin Tähden rakentuminen on edennyt jo niin pitkälle, että kotien valmistuminen alkaa olemaan askelta lähempänä. Olemme valinneet vapaina oleviin asuntoihin sisämateriaalit. Materiaalit ja varusteet on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Valituista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä. Kysy lisää sinua kiinnostavan asunnon materiaaleista ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93200 (maksuton).

 

Huom. Kaikki sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia.

Sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Puhdas

Pohjoismainen muotoiluperinne on yksinkertaista ja käytännöllistä. Sitä edustaa myös Puhdas – se on tyylikästä ja siistin puhdaslinjasta minimalismia, jossa etusijalla on selkeys, eivät ylimääräiset krumeluurit. Puhdas tarkoittaa avaraa valoisuutta ja pelkistettyjä linjoja. Omaa kotia, jossa sekä silmän että mielen kelpaa levätä.

Pehmeä

Pehmeä on kodikasta, lempeää ja viihtyisää. Siinä luonnollisuus ja pehmeys yhdistyvät hillittyyn yleisilmeeseen huokuen tunnelmallista lämpöä. Siinä on jotain siliteltävää ja sympaattista – koti, johon tekee mieli upota ja heittäytyä. Pehmeä on huoletonta harmoniaa ja lokoisaa oloa. Se on paikka, jossa viihdytään.

Rouhea

Rouheassa on kontrasteja, särmää ja rohkeutta erottua. Se on tummempisävyinen ja siinä on pientä boheemiutta sekä pursuilevaa elämää. Rouhea on väriläiskä ilman keinotekoisuutta, maalattuna luonnon omilla, murretuilla sävyillä. Se on koti, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi.

Käy fiilistelemässä lisää Hartela Interior-sivuillamme ja löydä oma tyylisi.

Hartela myyrin tähti valoisa keittiö

ESIMERKKEJÄ VANTAAN MYYRIN TÄHDEN ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

 

Kiintokalusteet – Myyrin Tähden keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Voit valita keittiökalusteesi laajasta valikoimastamme näistä Suomessa valmistetuista M1-luokitelluista kalusteovista, työtasoista ja vedinmalleista. Eteisen kalusteet toteutetaan pääosin tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla, osassa asuntoja eteisen kalusteet on toteutettu komero-ovin. Puustelli-laatu koostuu kestävistä ja puhtaista materiaaleista sekä ympäristöystävällisistä valmistustavoista.

 

Kodinkoneet - Siemens toimittaa kodinkoneet Myyrin Tähteen. Asunnot varustetaan tyylisi mukaisilla valkoisilla tai teräksisillä energiatehokkailla astianpesukoneilla ja kylmälaitteilla sekä valkoisella tai mustalla tilavalla kiertoilma-kalusteuunilla. Keraaminen musta keittotaso upotetaan työtasoon.

 

Lattiamateriaalit – Lattiapinnaksi Tähden asuntoihin asennetaan Pergon lattialaminaatti. Pergon laminaateissa yhdistyy asumisen kannalta lattiamateriaalin parhaat ominaisuudet: luonnonmukainen ulkonäkö, kestävyys ja veden pitävä AquaSafe -pinta. Lisäksi valittavanasi on useasta eri sävy- ja kuosivaihtoehdosta mieleisesi. Pergon laminaatti on myös Joutsenmerkitty tuote, joka takaa ympäristöä säästävän valmistustavan ja osaltaan terveellisen sisäilman asunnossa.

 

Pesutilat - Myyrin Tähden pesutilat laatoitetaan Turusta lähtöisin olevan Pukkilan keraamisilla laatoilla. Seiniin asennetaan ajan hengen mukaisesti kivimäiset laatat ja lattiat pinnoitetaan seinien sävyyn sointuvilla pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet toimittaa Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jonka mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu.

 

Varusteet – Lähes kaikki asuntojen valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin asennetaan upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee linjakas LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

Keittiön ja pesutilojen allashanat on varustettu kotimaisen Oraksen tuotteilla.

 

Parvekkeet – Kaikki Myyrin Tähden parvekkeet ovat kirkkaalla lasilla lasitettuja ja lattiapinnaksi parvekkeille asennetaan pehmeä mustan harmaa parvekematto. Osassa asuntoja on ranskalainen parveke. Parvekelasitukset tehdään valmistajan vakioratkaisulla ja ne ovat pääosin avattavissa. Huomioithan kuitenkin, että lasitettu tila on suunniteltu tuulettuvaksi, jolloin se ei ole vesi- eikä lumitiivis.

 

Rakennuttaja pidättää oikeuden vaihtaa tuotetoimittajaa tarvittaessa.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.