Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot asuntoihin yksityisnäyttöä. Nähdään turvallisissa merkeissä!

Myytävät asunnot Tampere

Etsitkö kotia Tampereen alueelta? Järvien syleilyssä sijaitseva Tampere on lähikuntiensa kanssa Suomen toiseksi suurin kaupunkialue. Tampere tunnetaan sen punatiilisistä tehdasrakennuksista, jotka toimivat tätä nykyä muun muassa kahviloina, toimistoina ja asuntoina.

 

Tampere on valloittava yhdistelmä pienen kaupungin rauhaa ja suuren kaupungin sykettä. Nuoret opiskelijat tuovat kaupunkiin elinvoimaa ja ympäröivä luonto rauhoittaa mielen kiireen keskellä. Jatkuvasti kehittyvä julkinen liikenne on lisännyt Tampereen vetovoimaisuutta entisestään. Hartelan myytävät asunnot rakentuvat Tampereen seudulle hyvien liikenneyhteyksien ja loistavien palveluiden viereen. 

Kiinnostuitko?

Hartela on mukana kehittämässä Tamperetta. Liity nyt asiakasrekisteriimme, niin saat tietoa ensimmäisten joukossa, kun Tampereen alueen uusien kotien suunnittelu alkaa.

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

MUUTTOVALMIS
As Oy Tampereen Vuoreksen Helmi

Pirkanmaa

As Oy Tampereen Vuoreksen Helmi

Valmistunut 8/2021

38 asuntoa

1-3 huonetta

26,0-61,5 m2

Tutustu
KATSO KAIKKI KOHTEET

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.