Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajo

Muuta käsityksesi kaupunkiasumisesta

Anna Kruunuvuorenrannan Kajon avartaa näkökulmaasi kaupunkiasumiseen. Kerrostalon ja kahden rivitalon muodostamassa yhtiössä moderni asuminen ja urbaani yhteisöllisyys kohtaavat rantakalliot, luonnon ja meri-ilman.

 

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajon kahdeksankerroksisessa pistetalossa on 38 kerrostalokotia ja kaksikerroksisissa rivitaloissa seitsemän kotia. Oli asumismuotosi kumpi tahansa, kotisi on osa tasokasta korttelimaista naapurustoa. Pääset nauttimaan modernin ja tyylikkään kotisi lisäksi sisäpihojen valotaiteesta ja suojaisasta vehreydestä. Rakenteilla olevat Kruunusillat tuovat tulevaisuudessa nopean yhteyden ydinkeskustaan.

 

Helsingin Kruunuvuorenrannan kotien arvioitu valmistumisaika on loppukesällä 2024. Löydä omasi nyt!

Yhtiö rakentuu Helsingin kaupungin tontille. Kerrostalon ja sen rivitalo-osuuden energialuokka on A2018 ja erillisen rivitalo-osuuden B2018.

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Valokuva Kruunuvuorenrannan Kajon esittelyasunnon D5 keittotilasta ja olohuoneesta
Kalustettu esittelyasunto D5, 3h+kt, 62,5 m2

Yksilöllinen asunto modernista pistetalosta

Kruunuvuorenrannan Kajossa on panostettu keidasmaisiin sisäpihoihin sekä monipuolisiin yhteistiloihin. Talot ovat osa tasokasta Haakoninlahti 1:n korttelikokonaisuutta. Korttelin itäpuolelle on tulossa Kruunuvuorenrannan keskus palveluineen ja länteen matalia town house -kortteleita sekä rantapromenadi. Etelään tulee laaja leikkipuistoalue.

 

Arkkitehtuuriltaan Kruunuvuorenrannan Kajon pistetalo on hoikka, ilmeikäs ja veistoksellinen kerrostalo. Talo näkyy kauaksi kantakaupunkiin ja merelle. Talossa on koteja moniin elämänvaiheisiin moderneista ja valoisista yksiöistä neljän huoneen upeisiin kahden tason parviasuntoihin. Jokainen asunto on suunniteltu yksilönä, jolla on oma luonteensa.

 

Asunnoissa on lasitettu parveke, alimman kerroksen kodeissa parveketerassi tai oma piha-alue. Suurin osa asunnoista on suunnattu länteen, eli merelle päin. Selkeät huonetilat mahdollistavat monipuolisen sisustamisen sekä muunneltavuuden.

 

Suuremmissa asunnoissa olohuone ja keittiö muodostavat avaran oleskelutilan, joka jatkuu parvekkeelle. Huikea 5 metrin huonekorkeus lisää avaruutta ylimpien kerrosten parviasunnoissa. Oman saunan lämmöistä pääsee nauttimaan suuremmista kolmioista alkaen. Kaikkien asukkaiden käytössä on taloyhtiön yhteissauna.

 

Kahden kerroksen koti rivitalossa

Kruunuvuorenrannan Kajon rivitaloasunnoissa nautit kantakaupunkimaisesta tunnelmasta. Kahdessa rivitalossa kodit ovat pääosin kaksikerroksisia. Tarjolla on myös persoonallisia, kolmeen eri tasoon porrastettuja split level -asuntoja. Kaikissa rivitalokodeissa on oma terassi tai piha, jota kuopsutella ja laittaa kauniiksi. Osassa kodeista on myös pieni lasittamaton parveke.

Luonnoskuva split level-asunnon leikkauksesta
Luonnoskuva split level-asunnosta

Yhteiset tilat ovat oman kodin jatke

Lisää viihtyisyyttä antaa korttelin sisäpiha, jossa on lasten leikkipaikkoja sekä asukkaiden käytettävissä olevia viljelylaatikoita ja kasvihuone. Sisäpihalla aaltoilee myös Kruunuvuorenrannalle luonteenomainen valotaideteos Valonmeri.

 

Monipuoliset yhteiskäyttötilat on tehty yhteisölliseen elämään. Etätyöskentelyn ja vaikka juhlien järjestämisen mahdollistavat tilat ovat oivallinen lisä omalle kodille. Yhteisiin tiloihin on varattu myös tilat pakettiautomaatille. Kierrätykselle on oma tilansa ja jätteet kerätään alueen imuputkijärjestelmällä.

 

Kruunuvuorenrannan Kajon asukkaiden autopaikat ovat suojassa pihakannen alla pysäköintihallissa, jonne kuljetaan yhdystunnelia pitkin. Lisäksi eteläisessä rivitalossa on yksi autotallipaikka. Kaikkiin yhtiön tiloihin on esteetön kulku.

 

Kruunuvuorenranta osana kaupunkikehitystä

Kruunuvuorenrannan liikkumismahdollisuudet monipuolistuvat merkittävästi tulevina vuosina. Rakenteilla oleva Kruunusillat-hanke yhdistää Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin toisiinsa. Matka keskustaan kulkee tulevaisuudessa muun muassa Hakaniemen ja Korkeasaaren kautta pikaraitiovaunulla alle 20 minuutissa minuutissa.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Myynnissä ja rakenteilla
 • Arvioitu valmistuminen 9/2024
 • Kerrostalo
 • Turumankatu 7 00590 HELSINKI
 • Vuokratontti
 • 45 kotia, joista vapaana 34
 • 1-4 huonetta
 • 27,5-115,5 m2

Tutustu Kajon parvekenäkymiin

Huom! Kruunuvuorenrannan Kajon parvekenäkymät perustuvat kesän 2022 näkymiin ja suunnitelmiin, eivätkä välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkastele isossa näkymässä.

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Luonnoskuva Kajon viihtyisästä sisäänkäynnistä lounaan suunnalta Luonnoskuva lounaasta
Valokuva Kruunuvuorenrannan Kajon esittelyasunnon D5 keittotila ja olohuoneesta Kalustettu esittelyasunto D5 keittotila ja olohuone
Valokuva Kruunuvuorenrannan Kajon esittelyasunnon D5 keittotilasta Kalustettu esittelyasunto D5 keittotila
Valokuva Kruunuvuorenrannan Kajon esittelyasunnon D5 olohuoneesta Kalustettu esittelyasunto D5 olohuone
Valokuva Kruunuvuorenrannan Kajon esittelyasunnon D5 makuuhuone 1:stä Kalustettu esittelyasunto D5 makuuhuone
Valokuva Kruunuvuorenrannan Kajon esittelyasunnon D5 kylpyhuoneesta Kalustettu esittelyasunto D5 kylpyhuone
Luonnoskuva Kajon rivitaloasunnon olohuoneesta katsottuna terasille päin Luonnoskuva asunnosta F
Luonnoskuva Kajon kerrostaloasunnon näkymästä parvekkeelle keittiöstä Luonnoskuva asunnosta D23
Tunnelmallinen luonnoskuva Kajon parviasunnon olohuoneesta Luonnoskuva asunnosta D35
Luonnoskuva split level-asunnosta leikkauksesta Luonnoskuva split level-asunnosta
Luonnoskuva Kajon sisäpihasta ja julkisivusta kaakon suunnasta Luonnoskuva kaakosta
Luonnoskuva Kajon yhtiöstä ilmasta katsottuna Luonnoskuva etelästä
Luonnoskuva Kruunuvuorenrannan alueen tulevaisuuden rakentamisen kehityksestä ilmasta katsottuna Luonnoskuva Kruunuvuorenrannan alueesta

KATSO KAIKKI KUVAT

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajon kodit ovat pian muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Tule tutustumaan sinua kiinnostavaan asuntoon ja fiilistele miten asunnon materiaalit sopisi sinun tyyliisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.helsinki@hartela.fi tai 0800 93 200 (maksuton).

Kruunuvuorenrannan Kajon sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kajon rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Kajo

Kruunuvuorenrannan Kajosta löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajosta löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

ENERGIATEHOKKUUS

Kajon kerrostalon ja siihen liittyvän rivitalo-osuuden energialuokka on A2018 ja erillisen rivitalon energialuokka on B2018.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Rivitalo- sekä parviasunnoissa huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden. Muissa asunnoissa on keskistety ilmanvaihto.

Sähköauton latauspisteet

Kaikissa autopaikoissa on vakiona sähköauton latausasema.

vihreä sähkö

Kajon työmaalla käytetään uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta. Näiden lisäksi Kajoon toteutetaan aurinkosähköjärjestelmä, jonka tuottamaa sähköä hyödynnetään yhtiön taloteknisissä järjestelmissä.

Tilat yhteiseen käyttöön

Asukkaiden yhteistä sauna- ja kerhotilaa voi hyödyntää, vaikka etätöiden tekemiseen. Pesulassa voi pestä ja kuivattaa omat pyykit energiatehokkaasti. Asukkaiden käytössä ovat myös muut Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:n yhteistilat.

VALAISTUS

Asunnoissa on LED-valaistus, joka tarjoaa energiatehokkaamman valaistusratkaisun perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajosta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Helsingin Sivellin

Uusimaa

Asunto Oy Helsingin Sivellin

Valmistunut 10/2022

57 asuntoa

1-4 huonetta

34,5-103,0 m2

Vapaana 3 kotia

SUUNNITTEILLA
Asunto Oy Helsingin Verkkosaaren Valo

Uusimaa

Asunto Oy Helsingin Verkkosaaren Valo

79 asuntoa

1-5 huonetta

34,0-131,0 m2

Vapaana 79 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.