Pitäjänmäki, Helsinki

Uudistuva Pitäjänmäki

 

Pitäjänmäki kokee lähivuosina uudistuksen, kun lähinnä asunto- ja yritysalueena tunnettu alue muuttuu viihtyisäksi kaupunkibulevardiksi. Pitäjänmäkeen on kaavamuutoksen myötä tulossa lisää asuntoja ja palveluita sekä nopea pikaraitiotie.

Hartela rakentaa Pitäjänmäkeen uuden asuntokohteen Asunto Oy Helsingin Siveltimen. Helsingin Sivellin sijoittuu Pitäjänmäen paraatipaikalle, Turkismiehen- ja Pitäjämäentien risteykseen.

 

Kyseessä on lapsiperheiden unelmapaikka: koulu ja päiväkoti ovat aivan vieressä, samoin monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Talo on persoonallinen, moderni ja samalla retro. Kaiken kruunaa Hitas- järjestelmä, joka kohtuullistaa asuntojen hinnan.

 

Pitäjänmäen luonto on kallioista ja monimuotoista. Esteettisesti miellyttäviä puistoalueita ja ulkoilumaastoja löytyy 300 metrin säteellä useampia: pohjoisessa Marttilan ja Reimarlan viheralueet ja etelässä Talin alueet Strömberginkosken vesiputouksineen.

 

Iltalenkille tai -kävelylle mukavat puitteet tarjoaa viereinen viihtyisä pientaloalue. Tammien reunustamilta kujilta voi ihailla hienosti säilytettyä rintamamiestaloidylliä puutarhoineen ja marjapensaineen. Matkalla voi piipahtaa jossakussa Pitäjänmäen pienistä kivijalkaliikkeistä.

Näkymä Pitäjänmäen juna-asemalle

Palvelut

 

Pitäjänmäellä palvelut löytyvät vierestä, sillä koulut, päiväkodit, puistot ja leikkipaikat sijaitsevat turvallisten kulkuyhteyksien varrella, lyhyen matkan päässä. Lähimmät päivittäiset ostokset voi tehdä kivijalkaliikkeissä, ja suuremmat hankinnat voi tehdä kolmen kilometrin päässä Kauppakeskus Sellossa.

Pitäjänmäen ympäristö tarjoaa asukkailleen kattavat liikuntamahdollisuudet: läheltä löytyy niin Pitäjänmäen urheilukenttä kuin Talin liikuntapuistokin. Talin suunnassa sijaitsee mukavia lenkkipolkuja ja Laajalahden rannalle voi tehdä, vaikka pyöräretken – matkaa sinne kertyy vain hieman yli neljä kilometriä.

Vaikuttavat yhteydet lähelle ja kauas

 

Pitäjänmäki on paitsi viihtyisän vehreä asuinalue myös Helsingin alueen suurin työpaikkakeskittymä keskustan jälkeen. Jos työpaikkasi on Pitäjänmäessä, Helsingin Siveltimestä taitat työmatkan joutuisasti jopa kävellen.

 

Liikkuminen muualle töihin, harrastuksiin tai koulun penkille on niin ikään vaivatonta, sillä alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Vihdintietä pitkin matka Helsingin keskustaan sujuu autolla alle 20 minuutissa, matka taittuu myös helposti junalla. Sujuvuutta liikkumiseen eri kaupunginosien välillä tuo myös rakenteilla oleva Raide-Jokeri, jonka pysäkkien yhteyteen kaavaillaan uusia kävely- ja pyöräteitä.

 

Tuleva Raide-Jokeri, Pitäjänmäen rauhallinen asema ja bussiliikenne tarjoaa kauemmas mieliville erinomaiset yhteydet aivan Siveltimen vierestä. Pyöräilyä suosivat pääsevät Pitäjänmäenbaanalle käytännössä kotiovelta.

 

Asunnot Pitäjänmäessä

 

Asunto Oy Helsingin Sivellin on retrohenkinen, ympäristöönsä harmonisesti istuva kahden asuinkerrostalon kokonaisuus, jossa on yhteensä 57 asuntoa. Asuntokoot vaihtelevat 34,5 neliöstä yli 100 neliöön ja paletista löytyy pohjaratkaisuja moniin tarpeisiin. On esimerkiksi käteviä yksiöitä ranskalaisella parvekkeella, 3–4 huoneen koteja omalla terassilla tai lasitetulla parvekkeella sekä kaksioita saunalla tai ilman. Autopaikat sijaitsevat piha-alueella sekä maanalaisessa pysäköintirakennuksessa.

 

Asunto Oy Helsingin Siveltimen asunnot ovat muuttovalmiita. Löydä oma uusi kotisi.

 

Helsingin Talin golf-kentällä pelaajia.

Kolme syytä muuttaa Helsingin Pitäjänmäkeen

 

Palvelut lähellä

Hyvät kulkuyhteydet, juna-asema vieressä

Liikuntamahdollisuudet kävelymatkan päässä

Kohde kartalla

 

Kuvat ja videot

 

Pitäjänmäen juna-asema.
Helsingin Pitäjänmäen kivijalkaliikkeitä.
Helsingin Pitäjänmäen vehreä asuinkortteli ja katu.
Helsingin Pitäjänmäen jalkapallokentällä pelataan jalkapalloa.
Helsingin Pitäjänmäen vehreä katu ja asuintaloja.

KATSO KAIKKI KUVAT

Ota meihin yhteyttä

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystiedot niin olemme sinuun yhteydessä

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Helsingin Sivellin

Uusimaa

Asunto Oy Helsingin Sivellin

Valmistunut 10/2022

57 asuntoa

1-4 huonetta

34,5-103,0 m2

Vapaana 3 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.