Asunto Oy Helsingin Sivellin

Sulkapolku 1 00370 HELSINKI

Vaikuttavat yhteydet lähelle ja kauas.

Helsingin Siveltimen ympäristö on kuin lapsiperheille luotu. Kouluun ja päiväkotiin on minuutin kävelymatka eivätkä isot leikkipuistot ole paljoakaan pidemmällä. Ei siis ihme, että alueella viihtyy paljon perheitä ja lapsille riittää kavereita.

Pitäjänmäen luonto on kallioista ja monimuotoista. Esteettisesti miellyttäviä puistoalueita ja ulkoilumaastoja löytyy 300 metriä säteellä useampia: pohjoisessa Marttilan ja Reimarlan viheralueet ja etelässä Talin alueet Strömberginkosken vesiputouksineen. Pitäjänmäen urheilukentällekin on vain 200 metrin matka.

Iltalenkille tai -kävelylle mukavat puitteet tarjoaa viereinen viihtyisä pientaloalue. Tammien reunustamilta kujilta voi ihailla hienosti säilytettyä rintamamiestaloidylliä puutarhoineen ja marjapensaineen. Matkalla voi piipahtaa jossakussa Pitäjänmäen pienistä kivijalkaliikkeistä.

Pitäjänmäki on paitsi viihtyisän vehreä asuinalue myös Helsingin alueen suurin työpaikkakeskittymä keskustan jälkeen. Jos työpaikkasi on Pitäjänmäessä, Helsingin Siveltimestä taitat työmatkan joutuisasti jopa kävellen.

Kauemmas mieliville erinomaiset yhteydet tarjoavat aivan Siveltimen vieressä oleva Pitäjänmäen rauhallinen asema ja tuleva Raide-Jokeri. Samoin Pitäjänmäentien bussiliikenne. Pyöräilyä suosivat pääsevät Pitäjänmäenbaanalle käytännössä kotiovelta.