Toimitilat Helsinki – Ilmalan Aura

Työnteon työkalu, kohtaamisten kiintopiste

Kesän 2024 aikana valmistuvan Ilmalan Auraan rakentuu viihtyisää ja monipuolista tilaa palveluineen tukemaan tilankäyttäjien työpäiviä sekäkohtaamisia. Toimistotilat muuntuvat tarpeen mukaan, ja laadukkaat ratkaisut takaavat tilojen kestävyyden.

 

Puhdasta ilmaa, korkeaa laatua ja kestävää kehitystä

Ilmalan Aura huolehtii ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista. Talotekniikassa on erityisesti huomioitu ilmanvaihto, jotta hengitysilma pysyy raikkaana ja puhtaana. Sisustuksen pintamateriaalit ovat kulutusta kestäviä, hygieenisiä ja helposti puhdistettavia. Kaukolämpö ja -jäähdytys sekä uusiutuvan energian käyttö pienentävät hiilijalanjälkeä tuoden myös säästöjä vuokralaisille.

Hartelan rakentama Ilmalan Aura monitilatoimisto
Luonnoskuva

Tehokkaasti töihin, kätevästi kotiin

Ilmalan sijainti suurten liikenneväylien sekä julkisen liikenteen pysäkkien keskellä tekee siitä mainiosti saavutettavan kaikilla kulkuvälineillä. Lähialueen sekä Triplan palvelut lounasravintoloista ruokakauppoihin tukevat ihmisten arkea ja työpäiviä.

 

Talon täydeltä henkilöstön hyvinvointia ja viihtyvyyttä

Ilmalan Auran tilasuunnittelussa kantavana ajatuksena on luontevuus ja jatkuvuus. Erilaiset tilat sulautuvat toisiinsa muodostaen monikäyttöisen kokonaisuuden, joka tukee työpäivän kulkua ja ihmisten kohtaamisia. Ensimmäisen kerroksen monipuoliset tilat ja palvelut tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen, jolloin toimistokerroksissa voidaan toden teolla panostaa toimiviin työskentelyratkaisuihin.

 

Muuntojoustavat ja mukavat toimitilat Ilmalan Aurasta

Yhteistyössä ammattilaisten kanssa suunnitellut tilat tukevat yrityksen toimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Olemme tukena muutoksessa ja varmistamme että prosessi sujuu mutkattomasti ensitapaamisesta tupaantuliaisiin asti.

Lataa esite, download brochure

Hartelan suunnitteleman toimitilarakennuksen Ilmalan Auran iloista henkilökuntaa

Ilmalan Aura kartalla

Ilmalankuja 3, 00240 Helsinki

Ota yhteyttä

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Toimitilat Helsingin Ilmalasta? Ota yhteyttä 

 

Suunnitellaan juuri teidän organisaatiotanne tukevat toimitilat. 

Ilmari Hämäläinen

Ilmari Hämäläinen

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.