Hartela toteuttaa kolme A-energialuokan asuintaloa TVT Asunnoille Turkuun

12.04.2023

Hartela Länsi-Suomi rakentaa kolme asuinkerrostaloa KVR-urakkana Turun kehittyvään Mäntymäkeen. Nyt käynnistyvä hanke täydentää Hartelan aikaisemmin Mäntymäen kortteliin toteuttamaa asuntokantaa.

 

Kohteeseen tulee yhteensä 180 modernia ja viihtyisää vuokrakotia yksiöistä viisiöihin. Taloista E ja F ovat kahdeksankerroksisia ja talo G 12-kerroksinen. F- ja G-talojen yhteyteen rakennetaan myös kaksikerroksiset autohallit. Korkeimman talon ylimpään kerrokseen toteutetaan taloyhtiön käyttöön saunaosasto oleskelutiloineen. Kohteen sijainti pientalomiljöön naapurissa lähellä keskustan palveluita tekee asumisesta helppoa ja luonnonläheistä.

 

Rakentaminen alkoi maanrakennustöillä maaliskuun 2023 lopussa. Kohde valmistuu vaiheittain siten, että viimeiset talot luovutetaan keväällä 2025. Hankkeen kokonaisala autohalleineen on 15 822 brm2.

 

”Mäntymäki on houkutteleva paikka asumiselle erityisesti sijainniltaan, vehreydellään ja hyvillä palveluillaan. On hienoa, että pääsemme jatkamaan pitkäaikaista yhteistyötä TVT Asuntojen kanssa ja viimeistelemään alueen nyt rakennettavilla nykyaikaisilla, energiatehokkailla ja viihtyisillä vuokrakodeilla”, sanoo Hartela Länsi-Suomen tuotantojohtaja Tuomas Jääskeläinen.

 

”Minusta on mahtavaa suunnitella ja toteuttaa uusia koteja TVT:n asukkaille. Kaupunkiin rakentuu uusi kaupunkikuvallisesti hieno asuinalue, jossa vanhaa asuntokantaa korvataan ajanmukaisella asumisella. Odotan mielenkiinnolla, miten uudet asukkaat ottavat Mäntymäen kodit omakseen ja millainen identiteetti alueelle muodostuu”, kertoo TVT Asunnot Oy:n kehittämispäällikkö Johannes Malmi.

 

TVT Asunnot Oy on Turun seudun suurin kiinteistöalan toimija. Yhtiöllä on alueella yli 11 000 kohtuuhintaista ja laadukasta vuokra-asuntoa kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Yhtiön tavoitteena on ylläpitää ja edistää hyvää ja turvallista asumista sekä asuinympäristön viihtyisyyttä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla.

 

Lisätiedot:

tuotantojohtaja Tuomas Jääskeläinen, Hartela Länsi-Suomi Oy, tuomas.jaaskelainen@hartela.fi, 050 4438 144

 

kehittämispäällikkö Johannes Malmi, TVT Asunnot Oy, johannes.malmi@tvt.fi, 040 0363 011

 

Kuva: Arkkitehtitoimisto Ajak Oy

Lue lisää uutisia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.