Myytävät asunnot Turku

Haaveiletko kodista Turun alueelta? Aurajoen suulla ja Saaristomeren rannalla sijaitseva Turku on vireä yliopistokaupunki. Vaihteleva luonto, monipuoliset palvelut ja toimiva infrastruktuuri luovat hyvät edellytykset viihtyä, asua, yrittää ja työskennellä Turussa. Kesäkaupunkina tunnettu Turku hurmaa niin sen asukkaat kuin turistitkin, mutta kiehtovassa kaupungissa viihtyy ympäri vuoden. Hartelan myytävät asunnot pyritään aina rakentamaan kaupungin parhaille paikoille. Voit löytää asunnon Turusta keskustan kulttuuririentojen ja monipuolisten palveluiden äärestä tai rauhallisemmista rantamaisemista luonnon syleilystä. 

 

 

Kiinnostuitko?

Hartela on mukana kehittämässä Turkua. Liity nyt asiakasrekisteriimme, niin saat tietoa ensimmäisten joukossa, kun Turun alueen uusien kotien suunnittelu alkaa.

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

SUUNNITTEILLA
Koti, jossa voit nollata asumisesi ympäristöpäästöt

Turun Pukkila, Pitkämäki

Koti, jossa voit nollata asumisesi ympäristöpäästöt

Turun Pukkilassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus nollata asumisesi ympäristöpääsöt. Ihan vain asumalla ja elämällä uudessa kodissasi. Kodit lämpiävät ja viilenevät kokonaan fossiilittomalla energialla. Se on sellaista arkea, josta voit olla ylpeä.

TUTUSTU

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.