Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot asuntoihin yksityisnäyttöä. Nähdään turvallisissa merkeissä!

Hiidensalmi, Lohja

Arki tasapainossa, koti idyllissä

 

Unelma asumisesta järven rannalla toteutuu Asunto Oy Lohjan Hiidensalmen Aavassa parhaalla mahdollisella tavalla. Kotisi on rauhallisella paikalla seesteisessä järvimaisemassa, mutta vain pienen matkan päässä kaupungin keskustasta.

 

Hiidensalmen Aavan vieressä liplattava Lohjanjärvi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia järviluonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun sekä tietenkin kalasteluun ja veneilyyn. Vesille pääsee kävelymatkan päästä Hiidensalmen veneluiskalta. Lähialueelta löytyvät myös uimaranta, kauniita lenkkeilyreittejä, Sporttikeskus Tennari tenniskenttineen sekä varsinaisena erikoisuutena Tytyrin Elämyskaivos.

 

Aavan naapurusto on vuoden 2021 asuntomessualuetta, eli lähiympäristö on tyylikäs ja moderni. Alueella on monimuotoista asumista ympäristöystävällisellä teemalla sekä mm. ympäristötaidetta ja asukkaiden kohtaamiset mahdollistavia alueita. Alueelle on tulossa myös päivittäistavarakauppa.

 

Lohjan keskustan palvelut ja työpaikat ovat Hiidensalmen Aavasta alle kahden kilometrin päässä. Myös pääkaupunkiseudulle ja Saloon pääsee sujuvasti ja nopeasti, jos päivittäiset menosi ovat siellä.

 

Henkilöt soutelemassa Lohjanjärvellä

Kohde kartalla

 

Ota meihin yhteyttä

Marjut Kari

Marjut Kari

sisustuskoordinaattori

050 313 2288

marjut.kari@hartela.fi

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystiedot niin olemme sinuun yhteydessä

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

VARATTAVISSA
As Oy Lohjan Hiidensalmen Aava

Uusimaa

As Oy Lohjan Hiidensalmen Aava

Arvioitu valmistuminen /2023

31 asuntoa

2-3 huonetta

41,0-83,0 m2

Tutustu

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.