Koteja uudelle Vahva-Jussin alueelle

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi

Suunnitteilla uusia koteja Lahden Vahva-Jussin alueelle. Tutustu alustaviin pohjapiirustuksiin 'ladattavat materiaalit' -sivulta.

Entiselle Starckjohann -rautakauppakonsernin tontille on nousemassa uusi nykyaikainen Vahva-Jussin asuinalue, joka tulee tarjoamaan monimuotoista ja viihtyisää asumista aivan Lahden keskustan tuntumassa.

Lahden hyvät peruspalvelut ovat alueelta helposti tavoitettavissa. Länsiharjun ala-aste sijaitsee 100 metrin ja Salpausselän yläaste 700 metrin päässä. Mytäjäisten uimaranta ja lapsiperheiden rakastama Launeen perhepuisto ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Lukuisat lenkkipolut ja Urheilukeskuksen ainutlaatuiset maastot houkuttavat liikkumaan ympäri vuoden.

Vahva-Jussin alueen toimivat kodit soveltuvat moneen tarpeeseen. Kaikki hyvän elämän edellytykset niin perheille, pendelöijille kuin pariskunnille toteutuvat monipuolisissa ja moderneissa puitteissa. Vahva-Jussista löydät turvallisen kodin arjen vilskeelle ja itsesi näköiselle elämälle. Toimivaa arkea helpottamaan alueelle rakennetaan päivittäistavarakauppa.

Alueen ensimmäinen omistusasuntokohde, Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Silmu on tällä hetkellä suunnitteilla. Asunnot tulevat vaihtelemaan yksiöistä perheasuntoihin (33,0-97,5 m2).

Autopaikkoja yhtiöllä on yhteensä 28 ja ne sijaitsevat osin pihalla ja osin myöhemmin valmistuvassa pysäköintilaitoksessa. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla.

Alustavan aikataulun mukaan kohteen asunnot tulevat varattavaksi alkuvuodesta 2021. Jätä meille yhteystietosi, niin pääset varaamaan kotisi ensimmäisten joukossa, kohteen ennakkomarkkinoinnin alkaessa.

Kuvat: Alustavia luonnoskuvia alueesta ja kohteesta. Yksityiskohdat tarkentuvat suunnitelmien edetessä.

Esittely ja myynti