Viholan Liikekeskus

Liikekeskus Nokian merkittävimmällä paikalla

  • Suunnitteilla

    Kohteen suunnittelu on alkanut. Ota meihin yhteyttä ja varaa yrityksellesi parhaat paikat. Hyvät toimitilat suunnitellaan käyttäjien tarpeista lähtien.

  • Rakenteilla

    Kohde on rakenteilla. Voit useimmiten vielä vaikuttaa tilaratkaisuihin, mutta kannattaa toimia nopeasti.

  • Valmis

    Uusi toimitila odottaa sinua.

Vapaata liiketilaa Viholasta 115-446 m2

Vuokrattavana heti vapaata liiketilaa Nokialta Viholan liikekeskuksesta 115 m2 sekä 135 m2 ja 446 m2. 135 m2 ja 446 m2 tilat on myös mahdollista yhdistää!
 
115 m2 tila sijaitsee Tokmannin ja Nokian kaupungin kirjaston kauppakäytävällä. Tila soveltuu erinomiasesti esimerkiksi kahvila-, kampaamo- tai hyvinvointipalvelutoimintaan.
 
446 m2 liiketilassa on oma nosto-ovi tavarankuljetuksille ja näyttävät ikkunat. 135 m2 tila on mahdollista yhdistää 446 m2 tilaan, jolloin ikkunapinta-alaa saa kahteen suuntaan.  
 
Viholan alueella sijaitseva moderni, n. 10.000 m² liikekeskus tarjoaa ensiluokkaisen näkyvyyden ja saavutettavuuden. Viereisellä tontilla sijaitsee vetovoimainen ja laajeneva Citymarket-keskus etumyymälöineen. Viholan alueella toimivat myös mm. Lidl sekä kylpylähotelli Eden. Liikekeskus sijaitsee Turuntien (VT 12) varrella, joten se on myös erittäin näkyvä sijainti Tampereelta lounaaseen suuntautuvalle liikenteelle.
 
Vihola on merkittävä kauppakeskittymä eteläisen Nokian alueella. Liikekeskuksen toimijoita ovat mm. Tokmanni, Nokian Kirjasto, Easyfit, Jysk ja Viholan Autokatsastus. Kohde on valmistunut vuonna 2011. Pihalla on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa ja Viholan liikekeskukseen pääsee kätevästi myös kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.
 
Osoite: Nuijamiestentie 9, 37120 Nokia.
 
Ota yhteyttä niin kerromme lisää! 
 

Kysy lisää