Viholan Liikekeskus

Liikekeskus Nokian merkittävämmällä paikalla

Vapaata liiketilaa Viholasta 135-446 m2

Vuokrattavana heti vapaata liiketilaa Nokialta Viholan liikekeskuksesta 135 m2 - 446 m2. Tilat on myös mahdollista yhdistää!
 
Tiloihin on suora sisäänkäynti ja näyttävät ikkunat. 446 m2 liiketilassa on oma nosto-ovi tavarankuljetuksille. Vapautumassa myös 115 m2 liiketila Tokmannin ja kirjaston tilojen kanssa samalta kauppakäytävältä. 115 m2 liiketila soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi kahvila- tai kampaamotoimintaan.
 
Viholan alueella sijaitseva moderni, n. 10.000 m² liikekeskus tarjoaa ensiluokkaisen näkyvyyden ja saavutettavuuden. Viereisellä tontilla sijaitsee vetovoimainen ja laajeneva Citymarket-keskus etumyymälöineen. Viholan alueella toimivat myös mm. Lidl sekä kylpylähotelli Eden. Liikekeskus sijaitsee Turuntien (VT 12) varrella, joten se on myös erittäin näkyvä sijainti Tampereelta lounaaseen suuntautuvalle liikenteelle.
 
Vihola on merkittävä kauppakeskittymä eteläisen Nokian alueella. Liikekeskuksen toimijoita ovat mm. Tokmanni, Nokian Kirjasto, Easyfit, Jysk ja Viholan Autokatsastus. Kohde on valmistunut vuonna 2011. Pihalla on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa ja Viholan liikekeskukseen pääsee kätevästi myös kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.
 
Osoite: Nuijamiestentie 9, 37120 Nokia.
 
Ota yhteyttä niin kerromme lisää! 
 

Kysy lisää