Taidetehtaan kauppakujan liiketilat

  • Suunnitteilla

    Kohteen suunnittelu on alkanut. Ota meihin yhteyttä ja varaa yrityksellesi parhaat paikat. Hyvät toimitilat suunnitellaan käyttäjien tarpeista lähtien.

  • Rakenteilla

    Kohde on rakenteilla. Voit useimmiten vielä vaikuttaa tilaratkaisuihin, mutta kannattaa toimia nopeasti.

  • Valmis

    Uusi toimitila odottaa sinua.

Liiketilat Taidetehtaan sykkeessä

Vuokrataan liiketilaa persoonallisen Taidetehtaan kauppakujalta. Porvoonjoen tuntumassa, Länsirannalla sijaitseva kaupallinen kohde tarjoaa mainiot puitteet menestyksekkääseen liiketoimintaan. Kysy lisää vapaista liiketiloista.

Vanhan hevosenkenkä-, vaneri- ja Hullu Jussi -tehtaan pohjalta on Porvoon Länsirannalle luotu kokonainen elävä, uudenlainen elämäntapakeskus. Taidetehtaan Kauppakuja on muoti-, kauneus ja palveluliikkeiden keskittymä kulttuuri- ja kongressikeskuksen yhteydessä.

Kokonaisuus täydentyy tulevaisuudessa vielä suurella päivittäistavarakaupalla sekä hotellihankkeella.

Vuokrattavat toimitilat

Taidetehtaan konsepti on laadittu houkuttelemaan asiakkaita niin lähialueelta Porvoosta kuin turisteja kauempaakin. Tapahtumat ja konsertit houkuttelevat asiakasvirtoja myös kauppakujan ostosmaailmaan. Taidetehtaalle on sijoittunut nyt jo muun muassa seuraavat liikkeet: H&M, Dressman, Cubus, Stadium, Hemtex, Handelsbanken, Jack&Jones, Tiger, Bio Rex, Ravintola Sinne ja monta muuta aktiivisesti toimivaa yritystä. 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun yrityksesi liiketoimintaa tukevat tilat Porvoon Taidetehtaalle.

Kysy lisää