Palvelukeskus Hertsin liiketilat

Houkutteleva ja monipuolinen lähipalvelukeskus

  • Suunnitteilla

    Kohteen suunnittelu on alkanut. Ota meihin yhteyttä ja varaa yrityksellesi parhaat paikat. Hyvät toimitilat suunnitellaan käyttäjien tarpeista lähtien.

  • Rakenteilla

    Kohde on rakenteilla. Voit useimmiten vielä vaikuttaa tilaratkaisuihin, mutta kannattaa toimia nopeasti.

  • Valmis

    Uusi toimitila odottaa sinua.

Liiketilaa kasvavan
Herttoniemen ytimessä

Vuokrataan liiketilaa uudesta lähipalvelukeskus Hertsistä, Helsingin Herttoniemestä. Lähipalvelukeskus Hertsi valmistui keväällä 2020.  Aiemmin valmistunut kauppakeskus Megahertsi liitettiin osaksi uutta Hertsiä.

Nimensä mukaisesti Hertsi on lähipalvelukeskus. Hertsiin sijoittuvat Helsingin kaupungin kirjasto- ja nuorisotila, yksityinen päiväkoti sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Hybridimäistä kokonaisuutta täydentävät myös kolme asuintornia ja yhteensä 250 uutta kotia. 

Vielä vapaana on tiloja mm. optikolle, kukkakaupalle, leipomolle ja muille lähipalveluille. Ota pian yhteyttä ja kysy lisää vapaista tiloista! Hertsi on toteutettu YIT:n ja Hartela Etelä-Suomen työyhteenliittymänä.

Lähipalvelukeskus Hertsin liiketilat

Hankkeen kokonaislaajuus on noin 20.000 m2 ja autopaikkoja 800 kpl. Kaupallisesti tehokkaita liiketiloja toteutetaan noin 40 kpl ja ne sijoittuvat keskuksessa kahteen kerrokseen.

Vahvana ankkurina toimiva Prisma tuo Hertsiin alueen parhaan päivittäistavarakaupan tarjonnan. Monipuoliset palvelut, laaja erikoiskauppojen tarjonta sekä viihtyisä ravintola- ja kahvilamaailma tulevat tekemään Hertsistä houkuttelevan ja erittäin monipuolisen lähipalvelukeskuksen. Megahertsissä jo toimivat Tokmanni, Alko ja apteekki täydentävät palveluita.

Kulkuyhteydet

Hertsiin on helppo tulla! Hertsin vieressä on Helsingin viidenneksi vilkkain metroasema, jota käyttää päivittäin 14 000 matkustajaa. Herttoniemen metroaseman ja Hertsin välille rakennetaan hankkeen yhteydessä Itäväylän ylittävä katettu kävelysilta. Myös linja-autolla pääset kätevästi lähelle ja pyöräilijöille on tulossa pysäköintipaikkoja runsaasti, jopa 300 kpl. Henkilöautoilijoita alueella on päivittäin noin 50.000.

Kysy lisää