Kupittaan Tempo

Uuden aikakauden toimitilat Kupittaan Temposta

Vuokrataan uutta toimitilaa kehitteillä olevasta Tempon toimitilahankkeesta, aivan Kupittaan juna-aseman kupeesta.
 
Turun modernein ja käytännöllisin toimitilakeskittymä sijaitsee Kupittaan sydämessä. Kupittaan Tempo mahdollistaa yrityksellesi uuden aikakauden. Tempoon suunnitellaan yritysten toimintaa palvelevat toimitilat modernilla tekniikalla ja talossa työskentelevien työntekijöiden arkea tehostaen. Tempo tulee olemaan kestävän kehityksen lippulaiva Turussa. 
 
Kupittaan juna-aseman ja Helsinki-Turku -moottoritien vieressä sijaitseva Tempo on strategisesti paras sijainti Turussa. Kupittaa on myös Turun kaupungille tärkeä alue, jota kehitetään nyt vauhdilla. Korttelialueelle Hartela on rakentanut aikaisemmin vakuutusyhtiö IF:n toimitilat. TYKS:in T3 sairaala rakentuu Tempon viereiselle tontille. Kupittaa on suosittua ja haluttua aluetta. Sinne on sijoittunut paljon oppilaitoksia, lääke-, bio- ja terveysalan yrityksiä. Lisäksi junaradan toisella puolella on parhaillaan käynnissä TOK:n hotellin rakennustyöt.
 
Tempoon tulee vuokrattavia toimitiloja noin 10 000 m2 edestä. Rakennustyöt käynnistyvät käyttäjälähtöisesti. Tilat ovat muuttovalmiita arviolta loppuvuodesta 2021. 
 
 

Kysy lisää