Kiinteistö Oy Vanha Woimala

Ainutlaatuisella alueella kulttuurin keskipisteessä

Oulun upeimmalla paikalla keskustan tuntumassa vapaana vielä noin 150 m2 avokonttoria.
Kolmas kerros, pääty.
Muuttovalmis.
Kysy lisää !

 

Vuokrataan upeaa, saneerattua toimitilaa Oulun Myllytullin alueella. Vanhasta voimalakiinteistöstä on kuoriutunut toimitiloja yrityksille ja kulttuurikäyttöön. Vanha Woimala -kehityshanke on myyty Aberdeen Property Fund Finland I Ky:lle. Historiallisessa rakennuksessa on jatkossa upeat toimitilat niin työskentelyä kuin kehittyvää kaupunkikulttuuriakin varten.

Kehityshankkeen taustalla on Hartela-Forum Oy:n voittama Oulun kaupungin järjestämä kilpailu koko alueen kehittämisestä. Voimalarakennuksen lisäksi alueella kunnostetaan muitakin vanhoja rakennuksia sekä rakennetaan uusia rakennuksia mm. asuinkäyttöön.

Kohteen päävuokrasopimukset on solmittu DNA:n kanssa. DNA:lle toteutetaan henkilöstöä inspiroivat, joustavat ja monimuotoiseen työskentelyyn rohkaisevat työtilat. Nykyaikaiset toimitilat koostuvat monimuotoisista mobiilipisteistä kiinteiden työpisteiden rinnalla. Näitä täydentävät erityyppiset neuvotteluhuoneet, puhelinkopit ja viihtyisät taukotilat.

Rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen avataan keväällä 2017 taide- ja tapahtumatila Voimala 1889. Taidelähtöisen, kaikille kaupunkilaisille avoimen tilan toiminnasta vastaa Whatevergroup Oy, joka järjestää noin 250m2:n tilassa näyttelyitä, konsertteja, esityksiä, juhlia ja kokouksia yhteistyössä oululaisten taiteilijoiden ja kulttuuriyhdistysten kanssa. Voimala 1889:n ja Rauhalan väliin valmistuu lisäksi tapahtumatori, joka mahdollistaa mm. erilaisten festivaalien, konserttien ja ulkoilmatapahtumien järjestämisen alueella. Rakennuksesta löytyy vielä yksi 150m2:n vapaa toimitila, jonka vuokraus on parhaillaan käynnissä.

Hartela järjestää ensi vuonna tilassa omaan 75-juhlavuoteensa liittyvää toimintaa, ja yhteistyö Whatevergroupin kanssa on osa juhlavuoden ohjelmaa.

Kysy lisää