Kauppakeskus Ristikon liiketilat

  • Suunnitteilla

    Kohteen suunnittelu on alkanut. Ota meihin yhteyttä ja varaa yrityksellesi parhaat paikat. Hyvät toimitilat suunnitellaan käyttäjien tarpeista lähtien.

  • Rakenteilla

    Kohde on rakenteilla. Voit useimmiten vielä vaikuttaa tilaratkaisuihin, mutta kannattaa toimia nopeasti.

  • Valmis

    Uusi toimitila odottaa sinua.

Aktiivinen elämyskeskus

Vuokrataan liiketilaa Helsingin Konalassa sijaitsevasta Kauppakeskus Ristikosta. Kohde on uniikki ja vetovoimainen sen kiehtovan historian sekä yritysmiksin ansioista. Kysy lisää vapaina olevista liiketiloista.
 
Konalan maamerkkinä vuodesta 1962 toiminut Hartwallin virvoitusjuomatehdas on Hartelan kiinteistökehityksen toimesta saanut uuden elämän monimuotoisena ja elinvoimaisena kauppakeskuksena. Kohde on kokonaisuudessaan valmistunut vuoden 2015 lopussa. Kauppakeskuksessa toimii mm. uniikki elämyskeskus HopLop, K-Supermaket, Luhta Outlet, Saiturinpörssi, apteekki, useita erikoisliikkeitä sekä ravintoloita ja kahviloita. Kohde onkin suosittu lounasruokailupaikka. Ristikkoon kannattaa tulla kauempaakin.

Vuokrattavat toimitilat

Ristikon kaupallinen konsepti on tarkoin laadittu palvelemaan alueen asukkaita, mutta myös houkuttelemaan asiakasvirtoja laajemmalta markkina-alueelta. Nimekkäät myymälät, outlet-toiminta, päivittäistavarakauppa sekä laaja ravintolatarjonta ja elämyskeskus ovat osoittautuneet toimivaksi ja vetovoimaiseksi kokonaisuudeksi. Liiketiloja löytyy kauppakeskuksen kahdesta kerroksesta. Lue lisää kohteen omilta kotisivuilta.

Kulkuyhteydet

Ristikko sijaitsee ihanteellisessa paikassa vilkkaasti liikennöidyn Vihdintien tuntumassa, Kehä I:n välittömässä läheisyydessä. Ostoksille on helppo tulla omalla autolla, kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Kysy lisää