Toimitilat Helsinki – Kauppakeskus Ristikon liiketilat

Aktiivinen elämyskeskus Helsingin Konalassa

Vuokrataan liiketilaa Helsingin Konalassa sijaitsevasta Kauppakeskus Ristikosta. Ristikko on persoonallinen kauppakeskus, jossa sujuva arki, ihmisten kohtaaminen ja harrastukset yhdistyvät. Kysy lisää vapaina olevista toimitiloista!

 

Konalan maamerkkinä vuodesta 1962 toiminut Hartwallin virvoitusjuomatehdas on kiinteistökehityksemme toimesta saanut uuden elämän monimuotoisena ja elinvoimaisena kauppakeskuksena. Kohde on kokonaisuudessaan valmistunut vuoden 2015 lopussa. Kauppakeskus Ristikossa toimii muun muassa K-Supermaket, Luhta Outlet, Saiturinpörssi, apteekki, useita erikoisliikkeitä sekä ravintoloita ja kahviloita. Kohde onkin suosittu lounasruokailupaikka. Syksyllä 2021 Ristikkoon avataan Suomen ensimmäinen olympiatason kiipeilyn harjoittelukeskus KiipeilyAreena. Ristikkoon kannattaa tulla kauempaakin!

Vuokrattavat toimitilat

Ristikon kaupallinen konsepti on tarkoin laadittu palvelemaan alueen asukkaita, mutta myös houkuttelemaan asiakasvirtoja laajemmalta markkina-alueelta. Nimekkäät myymälät, outlet-toiminta, päivittäistavarakauppa sekä laaja ravintolatarjonta ja elämyskeskus ovat osoittautuneet toimivaksi ja vetovoimaiseksi kokonaisuudeksi. Liiketiloja löytyy kauppakeskuksen kahdesta kerroksesta.

Kulkuyhteydet

Kauppakeskus Ristikko sijaitsee ihanteellisessa paikassa vilkkaasti liikennöidyn Vihdintien tuntumassa, Kehä I:n välittömässä läheisyydessä. Ostoksille on helppo tulla omalla autolla, kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Ristikko Kartalla

Ajomiehentie 1, 00390 Helsinki

Ota yhteyttä

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Toimitilat Helsingin Konalasta? Ota yhteyttä

Suunnitellaan juuri teidän organisaatiotanne tukevat toimitilat.

Tuomas Sundell

Tuomas Sundell

Marjo Rosendahl

Marjo Rosendahl

kauppakeskuspäällikkö, Ristikko

040 555 7755

marjo.rosendahl@realidea.fi

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.