Ilmalan Tori -toimistotilat

Älykkäät toimitilat älykkäässä paikassa.

Ilmalan kaupunginosa on osa Helsingin monisyistä historiaa. Alue sai nimensä ilmatieteen havaintoaseman ja observatorion mukaan, jotka rakennettiin nykyisten vesitornien paikkeille jo vuonna 1910. Helsingin korkein rakennelma, kilometrien päähän näkyvä TV-torni, sekä YLE:n Iso Paja ja MTV:n Pöllölaakso antavat alueelle valtakunnallisen mediakeskuksen leiman.

Ilmalan toimitilakohteet rakennetaan lähes kiinni Ilmalan juna-asemaan. Ilmalasta siirryt junalla muutamassa minuutissa Helsingin keskustaan ja kehäradan ansiosta vain parissakymmenessä minuutissa Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Ilmalaan liikennöivät myös bussit sekä lähitulevaisuudessa raitiovaunulinja 9. Kohteeseen tulee runsaasti pysäköintitilaa niin autoille kuin pyörillekin.

Alueen pyörätieverkosto on mainio jo nyt, ja sitä kehitetään edelleen. Helsingin kaupunki suunnittelee Ilmalaan puistojen ja aukioiden sarjaa, joka tulee johtamaan juna-asemalta suoraan Keskuspuistoon aistimaan vuodenaikojen vaihtelun värejä ja tunnelmaa. Paikka on pyöräilijän unelma.

Vuoteen 2030 mennessä alueen on arvioitu kasvavan 10.000 asukkaalla. Ilmalasta on kehittymässä Helsingin uusi monipuolinen kaupunginosa asukkaineen, työpaikkoineen ja kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen.