Ilmalan Asema -toimistotilat

Horisontaalista ulottuvuutta

Vuokrattava ala: 11 600 m2
Kerrosala: 12 000 m2
Kerrosluku: 7 + 2
Parkkipaikat: 130
Valmistumisajankohta: 2017

Ilmalan Aseman uuden toimitilatalon ehdoton vahvuus on sen poikkeuksellisen suuri kerrosala, joka tarjoaa uusia ulottuvuuksia horisontaaliseen tilankäyttöön. Kun yhden kerroksen pinta-ala on jopa 2 300 m2, voi suurikin organisaatio toimia yhdessä tasossa. Tämä vähentää hukkaneliöiden määrää ja lisää joustavuutta muutostilanteissa, mutta ennen kaikkea generoi kohtaamisia ja tukee työyhteisön rakentumista.

Ilmalan Aseman toimistokerrokset ovat jaettavissa eri kokoisiin tiloihin. Toisaalta tiloja on myös mahdollista yhdistää joustavasti, jolloin saadaan optimaaliset toimitilat juuri teidän tarpeisiinne.

Ilmalan Asemaan ovat jo muuttaneet Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY, Hartela, Cinia sekä Kanresta, joka myös tarjoaa talon ravintolapalvelut. Lisäksi Hartela toteuttaa kohteeseen uuden pääkonttorin itselleen. Tiloista tulee käyntikorttimme, myyntinäyttelymme sekä ennen kaikkea inspiroiva ympäristö omalle henkilökunnallemme. Kevään 2018 aikana kohteeseen muuttaa myös Takeda.

”Kohteessa yhdistyvät keskeinen sijainti ja hyvät julkiset kulkuyhteydet. Lisäksi meille on tärkeää saavutettavuus pyörällä ja jalan. Tätä tukevat hyvät sosiaalitilat sekä pyöräparkit. Arvostamme erityisesti kohteen tarjoamaa modernia monitilatyöympäristöä ja pohjaratkaisuja, joissa saamme minimoitua eri kerrosten lukumäärän. Päätöstä helpottivat myös kohteen energiatehokkuus ja Leed platina -ympäristöluokitus" kertoo HSY:n toimitusjohtaja Raimo Inkinen.

Tulossa seuraavaksi! Ilmalan Tori

Seuraavassa vaiheessa rakennamme Ilmalan Torin, joka toteutetaan aivan kiinni Ilmalan Aseman rakennukseen. Tämä tuo yritysten ulottuville lisää laajentumispotentiaalia. Lue kohteesta lisää.

Edelläkävijöiden ekotoimistot

Ympäristökysymyksissä Hartela ei kulje pakollisten minimimääräysten polkua, vaan toteuttaa aidosti ympäristöystävällisiä kohteita ja Suomen energiatehokkaimpia toimitilarakennuksia. Näin myös asiakkaamme ovat mukana vähentämässä negatiivisia ympäristövaikutuksia.

Ilmalan Asema on ekologisen rakentamisen edelläkävijä. Erittäin pienellä hiilijalanjäljellä varustettu rakennus täyttää valmistuessaan ensimmäisten toimistorakennusten joukossa uudet, lähes nollaenergiatason EU-määräykset. Ilmalan Asema vastaa nollaenergiatavoitteisiin mm. tehokkailla ja kokonaisvaltaisilla teknisillä ratkaisuilla, energiatehokkaalla julkisivulla ja kaukoenergian sekä aurinkosähkön hyödyntämisellä.

Ilmalan Aseman E-lukutavoite on lähes 50 % nykyistä rakentamismääräystä tiukempi. LEED Platina -sertifikaatilla tavoitellaan myös korkeinta vihreän rakentamisen laatutasoa.   

Oikeudet muutoksiin pidätetään.