Ilmalan Asema -toimistotilat

Älykkäät vuokrattavat tilat Helsingissä älykkäässä paikassa

Ilmalan kaupunginosa on osa Helsingin monisyistä historiaa. Alue sai nimensä ilmatieteen havaintoaseman ja observatorion mukaan, jotka rakennettiin nykyisten vesitornien paikkeille jo vuonna 1910. Helsingin korkein rakennelma, kilometrien päähän näkyvä TV-torni sekä YLE:n Iso Paja ja MTV:n Pöllölaakso antavat alueelle valtakunnallisen mediakeskuksen leiman.

Ilmalan toimitilakohteet rakennetaan lähes kiinni Ilmalan juna-asemaan. Ilmalasta siirryt junalla muutamassa minuutissa Helsingin keskustaan ja kehäradan ansiosta vain parissakymmenessä minuutissa Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Ilmalaan liikennöivät bussit sekä lähitulevaisuudessa myös raitiovaunulinja 9. Kohteeseen tulee runsaasti pysäköintitilaa niin autoille kuin pyörillekin.

Alueen pyörätieverkosto on mainio jo nyt, ja sitä kehitetään edelleen. Helsingin kaupunki suunnittelee Ilmalaan puistojen ja aukioiden sarjaa, joka tulee johtamaan juna-asemalta suoraan Keskuspuistoon, jossa voi aistia vuodenaikojen vaihtelun värejä ja tunnelmaa. Paikka on pyöräilijän unelma.

Vuoteen 2030 mennessä alueen on arvioitu kasvavan 10 000 asukkaalla. Ilmalasta on kehittymässä Helsinkiin uusi monipuolinen kaupunginosa asukkaineen ja työpaikkoineen sekä kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen.