Ilmalan Asema -toimistotilat

Vapaata toimitilaa Helsingissä
bisneskeskuksen ytimessä

Vuokrataan toimistotilaa Helsingin Ilmalasta, nopeasti urbanisoituvasta yritys- ja mediatoiminnan keskuksesta. Joulukuussa 2017 valmistuneessa rakennuksessa on vielä tarjolla toimistotiloja niin suurille kuin pienemmillekin yrityksille, tilakoot alkavat noin 250 m2 suuruusluokasta.

Miksi Ilmalan Asemalle?

1. Sijainti parhaalla paikalla

”Ilmalan Asemaan on helppo tulla. Talo sijaitsee nimensä mukaisesti aivan Ilmalan juna-aseman vieressä – sisään pääsee kävelemään suoraan laiturilta. Junamatka keskustasta kestää vain seitsemän minuuttia ja matka lentokentälle kehärataa pitkin taittuu 27 minuutissa. Autoilija puolestaan välttää keskustan ruuhkat ja pyöräilijä pääsee tänne uusia pyöräteitä pitkin – ja molemmilla on käytössään runsaasti parkkitilaa. Lähivuosina talon eteen kaartaa myös ratikka!”

 

2. Ympäristöystävällinen rakennus

”Ilmalan Asema ei juuri energiaa kuluta. Valaistukseen tarvittava sähkö saadaan katon aurinkopaneeleista.  Valaistus säätyy automaattisesti luonnonvalon mukaan ja ilmanvaihdossa liikkuva lämpö otetaan tehokkaasti talteen. Talon viherkatto vähentää viemäriverkostoon päätyvän huleveden määrää ja eristää helteellä. Rakennukselle tullaankin tavoittelemaan kestävän kehityksen mukaista rakentamisen LEED Platina -sertifikaattia. Ekologista on myös se, että talo rakennetaan hyvien yhteyksien ääreen ja olemassa olevan infrastruktuurin keskelle.”

 

3. Monitilatoimiston etuja

”Ilmalan Asema edustaa modernia monitilatoimistoa, johon toteutetaan kunkin yrityksen

liiketoimintaa tukevat tilat. Monitilatoimistossa on erilaisia tiloja eri työtehtäviä varten, kuten keskittymistä vaativaan työhön, tiimi- ja projektityöskentelyyn sekä viihtyisiä ja eläväisiä tiloja kohtaamisiin ja spontaaneille ad hoc -palavereille. Modernit tilat ovat myös vastaus mobiilin työn tarpeisiin.”

 

4. Yhteisöllistä työntekoa ja viihtymistä

”Rakennukseen on suunniteltu poikkeuksellisen laajat kerrospinta-alat, jotka mahdollistavat

suurenkin organisaation sijoittumisen yhteen tasoon. Yhdessä tasossa työskentely generoi luonnollisia kohtaamisia ja ruokkii organisaation yhteisöllisyyttä. Katutason ravintola palvelee iltaan asti ja sen suurten pizzauunien äärellä viihtyvät myös alueen asukkaat ja vierailijat.”

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Toteutetaan yhdessä juuri sinun organisaatiotasi tukevat toimitilat.

Kysy lisää