Vapaat toimitilat Helsinki

Hartelan vuokrattavat toimitilat Helsingissä koostuvat sekä toimistotiloista että liiketiloista. Hartelan toimistovaihtoehtoihin Helsingissä kuuluvat vasta valmistuneita ja suunnitteilla olevia uudiskohteita. Kauppapaikoista valikoimaan kuuluu sekä jo aiemmin valmistuneita että rakenteilla olevia kauppakeskuksia.

Tuo bisneksesi vetovoimaiseen Helsinkiin Hartelan rakentamiin tyylikkäisiin toimitiloihin. Katso vapaat tilat Helsingissä alla.

Ilmalan Asema -toimistotilat / Helsinki

Vuokrataan toimistotilaa Helsingin Ilmalasta, nopeasti urbanisoituvasta yritys- ja mediatoiminnan keskuksesta. Joulukuussa 2017 valmistuneessa rakennuksessa on vielä tarjolla toimistotiloja niin suurille kuin pienemmillekin yrityksille, tilakoot alkavat noin 250 m2 suuruusluokasta.

Status: Valmis
Tyyppi: Toimisto

Ilmalan Tori -toimistotilat / Helsinki

Vuokrataan toimistotilaa Helsingistä, Ilmalan kaupunginosasta, nopeasti urbanisoituvasta yritys- ja mediatoiminnan keskuksesta. Uudiskohde on suunnitteilla ja tarjoaa mainion tilaisuuden suuremmalle yritykselle lähteä kehittämään omaa identiteettiä henkivää tilakokonaisuutta hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelle.

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: Toimisto

Kauppakeskus Ristikon liiketilat / Helsinki

Vuokrataan liiketilaa Helsingin Konalassa sijaitsevasta Kauppakeskus Ristikosta. Kohde on uniikki ja vetovoimainen sen kiehtovan historian sekä yritysmiksin ansioista. Kysy lisää vapaina olevista liiketiloista.

Status: Valmis
Tyyppi: Iso liiketila, Toimisto, Pieni liiketila

Jätkäsaaren Kolmiokortteli / Helsinki

Tulossa myyntiin liiketiloja Helsingin Jätkäsaareen.

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: Pieni liiketila

Palvelukeskus Hertsin liiketilat / Helsinki

Vuokrataan liiketilaa uudesta lähipalvelukeskus Hertsistä, Helsingin Herttoniemestä. Lähipalvelukeskus Hertsin rakennustyöt käynnistyivät tammikuussa 2018 ja kohde avautuu keväällä 2020. Nyt jo olemassa oleva kauppakeskus Megahertsi liitetään osaksi uutta Hertsiä.

Status: Rakenteilla
Tyyppi: , Pieni liiketila, Iso liiketila

Bolero D -toimistotalo / Helsinki

Vuokrataan toimistotilaa Helsingin Pitäjänmäestä, aivan juna-aseman läheisyydestä. Bolero Business Park käsittää nyt jo kolme valmista toimistorakennusta ja pysäköintitalon. Suunnitteilla oleva neljäs rakennus tulee täydentämään tätä laajan palvelukonseptin kokonaisuutta upeasti. Näkyvä sijainti ja tehokkaat tilat takaavat yrityksellesi mitä mainioimman työskentely-ympäristön.

Status: Suunnitteilla
Tyyppi: Toimisto

Sorvaajankatu 15 (KOy Sorvaajanalue) / Helsinki

Vuokrataan edullista ja fiksua toimisto- ja varastotilaa Herttoniemen teollisuusalueelta erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Kiinteistöstä löytyy tiloja niin toimisto- kuin varastokäyttöönkin. Tilakoot alkaen 3,5 m2. Suureen osaan tiloista on kulku kiinteistön lastauslaiturilta sekä tavarahissiyhteys. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän yritykselle sopivat kustannustehokkaat tilat!

Status: Valmis
Tyyppi: Toimisto, Logistiikka- ja tuotantotila