Zeeland Family Oyj / Logomo / Turku

Asiakkaat aina ihastelevat toimistoamme

Toimisto on meidän käyntikorttimme: mihin ryhdymme, niin ryhdymme tosissamme.

Mainostoimisto Zeelandin Kristiina Kavén kertoo heidän kauniin, Logomolla sijaitsevan toimistonsa salaisuuden: “Saimme suunnitella kaiken oman makumme mukaisesti. Asiakkaamme aina ihastelevat tilaa tullessaan ensimmäistä kertaa käymään. Se on mukavaa.” Logomoon tulo oli Zeelandille lähes puhtaasti tunnepäätös – ja ilmeisesti varsin toimiva sellainen.

Tilaa olla itsensä

Tilantarve vaihtelee mainosalalla jatkuvasti. Nyt Turun Zeelandissa riittää kauniita neliöitä ja kuutioita, joita on helppo järjestää Logomosta lisääkin tarpeen vaatiessa. Vanhassa toimistossa Zeelandilla oli yli 500 neliötä, nyt 19 henkilöä mahtuu hyvin 300 neliöön. “Täydet pisteet Hartelalle yhteydenpidosta toimitilan suunnitteluvaiheessa. Olimme varmasti aika haastava asiakas, koska luovana toimistona meillä oli vahva visio siitä mitä haluamme. Lopputulokseen olemme oikein tyytyväisiä” Kavén sanoo.

Zeeland halusi muun muassa yhden ikkunan lisää, ison oman neuvottelutilan sekä pienen suunnittelutilan. “Kattoikkunoihin Hartela asensi meitä varten aurinkoteippaukset sekä sähkökäyttöiset markiisit, jotta auringon paistaessa näyttöihimme, saamme verhot eteen nappia painamalla” Kavén iloitsee.

Toimisto, johon tullaan Helsingistä vaihtoon

Tilasta tekee vetovoimaisen sen yhtäaikainen jännittävyys ja kotoisuus: toimistossa riittää valoa, mielenkiintoisia soppeja ja taidetta. Se on hyvin lämminhenkinen ja kodikas työpaikaksi, kuin suuri ja upea loft-asunto. Jotakin tilan viihtyvyydestä kertoo se, että Zeelandin pääkonttorilta Helsingistä tullaan mieluusti Turkuun töihin, ikään kuin vaihtoon. “Toimisto on meidän käyntikorttimme: mihin ryhdymme, niin ryhdymme tosissamme” Kristiina Kavén kiteyttää.