Robert’s Coffee / Kauppakeskus Ristikko / Helsinki

Täällä on hyvä henki

Kauppakeskuksessa kahvilalle oli selkeä tilaus

”Suunnitellessamme Kauppakeskus Ristikon laajennusvaihetta Helsingin Konalassa, otimme yhteyttä Henri Häkkiseen ja ehdotimme hänelle  kahvilan perustamista, sillä tiesimme alueella asuvien ihmisten toivovan laadukasta kahvilaa lähistölle”, kertoo Hartelan Hankekehitysjohtaja Ville Kero. Henri Häkkisellä on jo lähemmäs kymmenen kahvilaa, joista uusimpana kauppakeskus Ristikkoon perustettu Robert’s Coffee.

Ongelmitta suunniteltu, ongelmitta rakennettu

“Suunnittelimme yhdessä mihin kohtaan Ristikkoa kahvila sopisi. Halusimme luonnonvaloa, joten sovitimme kahvilan kakkoskerroksen ikkunoiden luo. Hartelan puolesta hoidettiin arkkitehti ja kaikki muukin. Kahvilamme on hyvin suunniteltu, siellä on helppo toimia. Rakentaminenkin sujui oikein hyvin, ongelmitta.” Häkkinen kertoo.

Lounasasiakkaat ja äidit tärkeitä asiakasryhmiä

Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa toimiminen oli aluksi haaste, mutta asiakkaat ovat löytäneet kahvilan aika hyvin. “Onkin tärkeää, että kauppakeskus panostaa mahdollisimman paljon markkinointiin, jotta toimijat menestyvät ja voivat hyvin” Häkkinen toteaa. Lounasmyynnistä on tullut tärkeää, sillä kauppakeskuksessa ja lähialueella on paljon yrityksiä. Iltapäivisin käy äitejä lastenvaunujen kera.

Häkkinen on tyytyväinen uuteen kahvilaansa: “Täällä on hyvä henki ja autoille hyvät parkkipaikat, on helppo tulla. Ristikon kakkoskerros on todella viihtyisä, kun kaikki on uutta.” Huomenna Häkkisen onkin määrä sopia jälleen uuden kahvilan perustamisesta. Mukavaa, kun homma toimii!