Esprit / Porvoon taidetehdas / Porvoo

Tila, jossa brändi kukoistaa

Saimme optimikokoisen ja -muotoisen myymälän. Kaikki näyttää juuri niin houkuttelevalta, kuin pitääkin.

Rita Tallgren ryhtyi rohkeasti yrittäjäksi ja perusti Esprit-myymälän Porvoon Taidetehtaaseen. Taidetehdas on entinen vaneri- ja traktoritehdas, jonka uniikin miljöön Hartela kunnosti tehden tilaa taiteelle, kaupalle ja ravintolaelämyksille.

Kivijalkamyymälä taiteen ja kaupan keskuksessa

Tallgren on erityisen tyytyväinen moniulotteiseen keskukseen, sillä tällaiset ovat Suomessa vielä aika uusia kokonaisuuksia. Usein taide ja kaupallisuus pidetään toisistaan erillään. Esimerkiksi Ruotsissa tällainen kulttuuria ja kauppaa yhdistävä malli on varsin yleinen.

Tallgren on iloinen siitä, että tila muokattiin täysiin Espritin tarpeita vastaavaksi. ”Saimme optimikokoisen ja -muotoisen myymälän. Tila on myyjän kannalta helposti hallittavissa, vaatteet on helppo laittaa esille kauniisti ja tehdä tila näyttäväksi. Täällä konseptimme kukoistaa – kaikki näyttää juuri niin houkuttelevalta, kuin pitääkin.”

Rakennustyötä etuajassa

Yhteistyö Espritin ja Hartelan välillä on sujunut varsin mukavasti. ”Rakennusmiehistä lähtien kaikki ovat olleet todella ystävällisiä. Se on tuntunut jopa yllättävältä. Lisäksi työt sujuivat aikataulujen mukaisesti, tai etuajassa ja työn jälki oli laadukasta. Asiantuntemus ja asiakasorientoitunut asenne herättivät luottamusta. Vuosihuollot ja tarkastukset, kaikki tapahtuvat kellon lyömällä ja ihmiset ovat auttaneet myös yli velvollisuuksiensa. Sellaisesta tulee hyvä olo” Tallgren kertoo ja vaikuttaa tyytyväiseltä sekä liikkeeseensä että elämänmuutokseensa.