Etsimme pääkaupunkiseudulle työnjohtajia, vastaavia työnjohtajia ja työmaainsinöörejä

Haluaisitko töihin yritykseen, jossa työntekijää arvostetaan ja kuunnellaan, työnantaja tukee kehittymistäsi, työyhteisö on kannustava ja töihin on mukava tulla? Tule töihin meille!

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Olemme suomalainen, ihmisen kokoinen perheyhtiö. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita myös nuoremmille tulevaisuuden ammattilaisille.

 

Olet luotettava ammattilainen jolle työn laatu on tärkeää. Vastaat turvallisesta työskentelystä työmaalla. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja johdat omalla esimerkilläsi. Sinulla on jo aikaisempaa työmaakokemusta ja halu kehittyä työssäsi. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, jämäkkyyttä ja aitoa halua tehdä töitä.

 

Toimenkuvaasi vastaavan palkan lisäksi tarjoamme monipuoliset työtehtävät, hyvät työkaverit sekä ison konsernin kehittymismahdollisuudet ja jatkuvuuden. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Meillä työntekijät saavat työterveyshuoltopalveluiden lisäksi laajan terveysturvan sekä vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen. Tuemme henkilöstön hyvinvointia myös erilaisin työkykyä ylläpitävillä kampanjoilla, työergonomiakartoituksilla, sekä tarjoamalla ateria-, virike-, ja työmatkaetuudet. Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla. Meidän henkilöstömme antama palaute työkulttuuristamme on hyvin positiivinen, ja Hartela ansaitsi vuonna 2020 People Power -tutkimuksen pohjalta Suomen Innostavimmat Työpaikat -tunnustuksen!

 

Käy kurkkaamassa täältä millaista on olla meillä töissä.

 

Kuulostaako juuri sinulle sopivalta paikalta? Lähetä meille tehtävää koskeva lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.