Vuorekseen uusia Huippu ja Helmi -koteja!

Hartela Länsi-Suomi järjesti nimikilpailun kahdelle uudelle asuinkerrostalolle, jotka sijaitsevat näkyvällä paikalla Tampereen Vuoreksen Rimmin alueella. Tontit ovat kaupungin vuokratontteja ja ne sijaitsevat korkean kallioisen mäen laella. Saimme kilpailuun yli 550 nimiehdotusta, joiden joukosta voittajiksi valikoituivat Huippu ja Helmi.

Huippu ja Helmi -nimiä ehdotti yhteensä 21 henkilöä. Näiden joukosta arvottiin voittaja, joka on Katariina Kuusikoski ja palkinnoksi hän saa lahjakortin huonekaluliike Vepsäläiselle.

Nimikilpailun yhteydessä kyselimme yleisesti ihmisten toiveita omasta ihannekodistaan. Yli kolmesataa kilpailuun vastannutta vastasi myös kyselyyn. Tärkeimpinä kodin tiloina vastaajat pitivät avointa olohuonetta ja keittiötä, omaa saunaa sekä parveketta. Tärkeimmät taloyhtiön yhteistilat olivat suuri irtaimistovarasto, pesutupa ja kuivaushuone. Avoimissa vastauksissa korostuivat pyörävarasto, askarteluhuoneet ja kunnolliset omat varastotilat.

As Oy Tampereen Vuoreksen Huipun suunnittelu on lähtenyt käyntiin ja tämän hetkisten suunnitelmien mukaan rakentaminen alkaa loppukesällä.

Seuraa www.hartela.fi/huippu ja ota yhteyttä, jos haluat tutustua Vuoreksen Huipun suunnitelmiin ensimmäisten joukossa!

Katso myös

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014