Eurajoen keskustaan, kirjaston viereen sijoittuvan kerrostalokohteen Eurajoen Tähden, rakentaminen alkaa. Tähden rakennustöiden valmistelut alkavat maaliskuun alussa maanrakennustöillä. Tällöin työmaa aidataan, jotta ympäröivä alue on turvallinen kunnan asukkaille. Tontille rakennetaan kaksi liittymää, toinen Kirkkotieltä ja toinen Weener-tieltä. Kirkkotien liittymä on pääasiallinen kulkutie rakennustöiden ajan.

Tähden varsinaiset rakennustyöt alkavat kevään aikana. Aluksi tehdään perustustyöt, jotka kestävät noin kuukauden. Tämän jälkeen alkaa elementtien nosto, jonka jälkeen kohteelle saadaan kesän kuluessa vesikatto. Syksyn ja talven aikana tehdään sisätöitä. Rakentaminen kestää arviolta 13 kuukautta ja suunnitelmissa on, että kohde valmistuu keväällä 2020.

Eurajoen Tähti on nelikerroksinen asuinkerrostalo, jossa on asuntoja yhteensä 25. Asuntokokoja löytyy yksiöistä aina neljä huonetta sisältäviin koteihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, yhtä asuntoa lukuun ottamatta, jossa on ihana katettu pihaterassi. Tähden asunnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen, elämisen vaivattomuuteen sekä turvallisuuteen.

Lisätietoja hankkeesta antaa: projektipäällikkö Maarit Mäkinen, 050 412 6984 tai maarit.makinen@hartela.fi

Katso myös

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014