Hartela Oy kehittää yhdessä Sandvikin Eläkesäätiön kanssa Tampellan vanhaa pääkonttoria Tampereen historiallisessa koskimaisemassa. Rakennuksen historia sijoittuu vuoteen 1857 jolloin Adolf Törngren ja Gustaf August Wasastjerna aloittivat Pellavatehtaan rakentamisen. Rakennuksesta on muodostunut yksi Tampereen tunnetuimmasta maamerkeistä ja se on osa kansallismaisemaa.

Vanha tehdas Tammerkosken rannalla huokuu historiaa ja yrittämisen henkeä. Vaikuttava rakennus päivitetään nyt uudelle vuosituhannelle: Pellavaan remontoidaan toimistotiloja nykyaikaisten yritysten tarpeisiin. Työn tekemisen tarina jatkuu.

Pellavan näyttävissä sisätiloissa näkyy Suomen teollistumisen henki. Ikkuna-aukot, pilarit ja jykevät seinät luovat persoonallista tunnelmaa. Kaikki Pellavaan rakennettavat tilat tulevat olemaan uniikkeja, uuden ja vanhan tyylikkäitä ja toimivia yhdistelmiä.

”Tarjoamme teknisesti korkealaatuisia ja viihtyisiä työympäristöjä, jotka inspiroivat ja tukevat tekemisen kulttuuria. Kunnioitamme ratkaisuissa ekologisuutta ja ympäristöarvoja. Haluamme, että tiloissa viihdytään ja saadaan aikaan”.

Hankkeen toteutuksesta vastaa Hartela Oy ja suunnittelusta Aihio Arkkitehdit Oy.

Lisätiedot: Tom Olli, Hartela Oy puh. 050 322 1195

www.pellavatehdas.fi

Katso myös

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014