Paraisten elementtitehdas siirtyy Hartelalta BM Turku Oy:lle

Hartela Oy:n omistaman Paraisten Elementtitehtaan liiketoiminta on myyty BM Turku Oy:lle. Elementtitehdas työllistää 20 henkilöä. Nämä henkilöt siirtyvät BM Turun palvelukseen nyt tehdyn kaupan myötä. Paraisilla on tehty 70-luvusta lähtien mm. väliseinä- ja julkisivuelementtejä sekä erilaisia betonisia parvekejärjestelmiä.

Paraisten Elementtitehtaan myynti tukee Hartelan uutta strategiaa. Hartela on päättänyt keskittyä entistä selkeämmin talonrakentamiseen sekä asunto- ja kiinteistökehittämiseen.

"Olemme tyytyväisiä, että yrityskaupalla tehdas pääsee osaksi yritysryhmää, jossa elementtituotanto ja sen kehittäminen on yrityksen ydinliiketoimintaa", kommentoi Timo Lundstedt, Hartela Oy:n varatoimitusjohtaja.

"Paraisten tehtaan liittäminen osaksi BM Turku Oy:tä on osa Betonimestarit ryhmän  strategiaa siirtyä lähemmäksi päämarkkina-aluetta sekä Skandinavian markkinoita. Nyt ostetun liiketoimintakaupan myötä BM Turku tulee saamaan vahvaa elementtiosaamista nuoren Turku-yksikön vahvistukseksi", toimitusjohtaja Seppo Saarelainen kommentoi.

Lisätiedot:         

Timo Lundstedt, varatoimitusjohtaja, Hartela Oy, 0500 788 019, timo.lundstedt@hartela.fi

Sirkku Saarelainen, Betonimestarit Oy, 020 7433 913, sirkku.saarelainen@betonimestarit.fi

Hartela Oy kuuluu Hartela-konserniin ja toimii Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Länsi-Uudellamaalla. Hartela on suomalainen, vuonna 1942 perustettu perheyhtiö ja yksi suurimmista suomalaisista rakennusalan yrityksistä. Hartela työllistää valtakunnallisesti lähes 600 rakentamisen ammattilaista. Liikevaihto tilikaudella 2015 oli 377 miljoonaa euroa.

BM Turku Oy on Betonimestarit Oy –yritysryhmään kuuluva yritys, jolla on tehtaat  Nastolassa, Iisalmessa, Haapavedellä, Turussa ja nyt toteutettavan yrityskaupan jälkeen Paraisilla. Työntekijämäärä on noin 250 henkilöä.

Katso myös

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014