Nimityksiä Hartela-yhtiöt Oy:n johtoryhmässä

Hartela-konsernin talousjohtajaksi on nimitetty KTM Markku Pirskanen. Viestintä- ja markkinointijohtajaksi on nimitetty FM, VTM Marja Vest. Molemmat työskentelevät Hartela-konsernin johtoryhmässä ja raportoivat Hartela-yhtiöt Oy:n toimitusjohtajalle.

Marja Vest siirtyi 18. tammikuuta Hartelan viestintä- ja markkinointijohtajaksi Raha-automaattiyhdistyksestä, jossa hän työskenteli viestinnän kehityspäällikkönä. Aikaisemmin hän on työskennellyt Docrates Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkönä sekä konsulttina Perfecto Oy:ssä. Hartelassa hän vastaa mm. yritysbrändistä, ulkoisen ja sisäisen viestinnän kehittämisestä sekä Hartela-brändiin ja markkinointiin liittyvistä viestinnän ja markkinoinnin linjauksista. Tehtäviin kuuluu myös Hartela-konsernin yhtiöiden ja johdon viestinnän ja markkinoinnin tukeminen ja kehittäminen yhteistyössä yhtiöiden kanssa sekä strategian viestintä yhdessä henkilöstöjohdon kanssa.

Pirskanen siirtyy Hartela-yhtiöt Oy:n talousjohtajaksi Martela Oyj:n palveluksesta, jossa hän on toiminut Chief Financial Officerina (CFO) viiden vuoden ajan. Aikaisemmin hän on työskennellyt vastaavissa tehtävissä mm. Comptel Oyj:ssä, Finlaysonilla, F-Securella ja Componentassa. Talouden lisäksi hän vastaa jatkossa myös Hartelan ICT:stä. Markku Pirskanen aloittaa tehtävässään toukokuussa.

- Hartela-konsernin johtoryhmään on saatu lisää loistavaa osaamista, ja kokoonpano on nyt tältä erää valmis. Teemme jatkossa kovasti töitä erityisesti hankekehittämisessä ja uudistamme tekemistä entistäkin asiakaslähtöisemmäksi niin asunto- kuin toimitilapuolellakin, kertoo Hartela-yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Juha Korkiamäki.

Hartela on yksi suurimmista suomalaisista rakennusalan yrityksistä. Vakavarainen, yli 70-vuotias kotimainen perheyhtiö työllistää valtakunnallisesti 650 rakentamisen ammattilaista.

Lisätiedot:

Juha Korkiamäki, toimitusjohtaja, Hartela-yhtiöt Oy, p. 010 561 3330
Marja Vest, viestintä- ja markkinointijohtaja, Hartela-yhtiöt Oy, p. 010 561 3220
Markku Pirskanen talousjohtaja (9.5. alkaen), Hartela-yhtiöt Oy, p. 040 5174606

Katso myös

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014