Lehdistötiedote 14.10.2015

Pohjoismaiden suurimman asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistuneen Realia Group -konsernin tytäryhtiö Realia Management Oy on ostanut Etelä-Suomessa toimivan kiinteistöalan toimijan KJ-Kiinteistöjohto Oy:n. Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Managementin kasvustrategiaa ja tukee tavoitetta laajentaa kiinteistöjohtamisen liiketoimintaa sekä kehittää monipuolista asiakaskokemusta.

KJ-Kiinteistöjohto Oy:n osakekannan myynnin kauppakirja allekirjoitettiin tiistaina 13.10.2015.  Yritys tulee olemaan osa Realia Managementia, mutta jatkaa toistaiseksi omana yrityksenään ja Sanna Paukku yhtiön toimitusjohtajana. KJ-Kiinteistöjohto tuottaa kiinteistövarallisuuden, kiinteistökohteiden ja tilapalveluiden johtamispalveluita. Vuonna 2000 perustetun KJ-Kiinteistöjohdon johtamispalvelujen piirissä on noin 900 000 neliömetriä. Yhtiön  ovat  perustaneet Rakennusosakeyhtiö Hartela  ja Tuta-sijoitus Oy. KJ-Kiinteistöjohdon liikevaihto vuonna 2014 oli noin 4 miljoonaa euroa, ja yrityksen palveluista vastaa noin 25 asiantuntijasta koostuva henkilöstö.

Tavoitteena kiinteistöjohtamisen palveluiden jatkuva kehittäminen

”Olemme pitkään kasvattaneet toimintaamme, ja päätyneet siihen, että Realia Group ja Realia Management ovat paras kumppani jatkamaan tätä kehitystä. Yhteistyössä kiinteistöjohtamis- ja välitysalan suurimman toimijan kanssa voimme tarjota asiakkaille monipuolisemman asiantuntijaverkoston, kattavamman palvelutarjonnan sekä laajemman toimipisteverkoston”, kertoo Hartelan varatoimitusjohtaja Kimmo Aspholm.

Voimien yhdistäminen KJ-Kiinteistöjohdon kanssa tukee Realia Managementin kasvustrategiaa sekä tavoitetta kehittää kiinteistöjohtamista yhä asiakaskeskeisemmäksi asiantuntijapalveluksi. ”Haluamme laajentaa kiinteistöjohtamisen liiketoimintaamme sekä toimitilaisännöinnin ja -manageerauksen osaamistamme valtakunnallisesti. KJ-Kiinteistöjohto Oy:n nykyisille asiakkaille järjestely ei aiheuta muutoksia ja kaikki yhteishenkilöt jatkavat asiakas- ja kiinteistövastuuhenkilöinä. Lisäksi KJ-Kiinteistöjohdon asiakkaat saavat Realia Managementin laajan maantieteellisen verkon käyttöönsä säilyttäen asiakaspalvelun joustavuuden”, sanoo Realia Managementin liiketoimintajohtaja Lea Jokinen.

Tehty yrityskauppa on merkittävä myös koko Realia Group -konsernille. Realia Group:n tavoitteena on kasvaa merkittävästi seuraavien vuosien aikana. ”Realia Managementin yritysosto on osa kasvustrategiaamme. Uskomme, että kilpailukykymme toimitilamanageerauksessa vahvistuu entisestään tämän yritysoston myötä”, toteaa koko Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl.

Lisätiedot:

Lea Jokinen, liiketoimintajohtaja, Realia Management Oy, puh. 040 821 0859

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, puh. 040 833 5461

Kimmo Aspholm, varatoimitusjohtaja, Rakennusosakeyhtiö Hartela , puh. 050-2271

 

Realia Management on osa Realia Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 600 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi www.realiamanagement.fi

KJ-Kiinteistöjohto on yksityinen ja riippumaton, vaativien liike- ja toimitilakiinteistöjen johtamiseen ja kiinteistöliiketoiminnan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys Yrityksen ydintoimintaa ovat kiinteistövarallisuuden, kiinteistökohteiden ja käyttäjäpalveluiden johtaminen sekä asiakkaan puolesta johtamisvastuun kantajana toimiminen. www.kiinteistojohto.fi

 

Katso myös

2019

2018

2017

2016

2015

2014