Jukka Hienosesta Hartela-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja

Hartela-yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on kutsuttu KTM Jukka Hienonen 20.6.2016 alkaen. Hallituksen aikaisempi puheenjohtaja Pekka Vähähyyppä jatkaa edelleen työskentelyään hallituksen jäsenenä. Muutoksen syy on Vähähyypän oma toive.

- Siirtyessäni viime vuonna uuden työnantajan palvelukseen sovimme Hartelan omistajien kanssa, että jatkan toistaiseksi hallituksen puheenjohtajana. Totesin kuitenkin, ettei aikani riitä, ja sovimme, että etsimme puheenjohtajan tehtävälleni jatkajaa.  Olen iloinen, että uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Jukka Hienonen, jonka itsekin tunnen vuosien takaa.  Itse jatkan mielelläni hallituksen rivijäsenenä, kertoo Pekka Vähähyyppä.

Jukka Hienonen työskentelee Stockmann Oyj:n ja Paroc Groupin hallitusten puheenjohtajana sekä SATO Oyj:n hallituksen varapuheenjohtajana. Vuosina 2010-14 hän työskenteli rakennusyhtiö SRV Oyj:n toimitusjohtajana.

- Rakentaminen on kiinnostava toimiala ja se on aina paikallista toimintaa, joka ei huomenna siirry jonkun tehtaan mukana Kiinaan. Mutta siinä on osattava hallita monimuotoisia projekteja, joiden johtaminen ja ennustettavuus voi olla joskus vaikeaa. Hyvällä kumppaniverkostolla, yhteistyöllä, avoimuudella ja oppivalla asenteella vaikeassakin ympäristössä voi menestyä. Sen eteen olen valmis tekemään töitä myös Hartelassa, kommentoi Hienonen.

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 650 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Rakennusosakeyhtiö Hartela sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela-Forum Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

Lisätiedot:
Pekka Vähähyyppä, puh. 050 389 0012

www.hartela.fi

Katso myös

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014