Hartela valitsi mainostoimistokumppanikseen suunnittelutoimisto 358:n

358 valikoitui Hartelan kumppaniksi kilpailutuksen kautta. Suomen täyttäessä ensi vuonna 100 vuotta Hartela juhlistaa 75-vuotista historiaansa kotimaisena rakentajana.

Hartela elää voimakasta kehitysvaihetta. Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista, ja sillä on vahvat perinteet niin asunto-, toimitila- kuin korjausrakentamisessakin. Valtakunnallisesti toimivan konsernin vahvuus ovat paikalliset yhtiöt, jotka tuntevat seudun erityispiirteet ja markkinan.

Rakennustoimialan laatumielikuva Suomessa ei ole yleisesti kovinkaan vahva. Hartela on kuitenkin tutkitusti erittäin pidetty ja arvostettu kumppanina sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa, niin asunto- kuin toimitilarakentamisessakin. Tämä positiivinen viesti halutaan Hartelan ja 358:n toimesta kertoa laajemmallekin yleisölle.

”Haluammekin vahvistaa mainettamme hyvän asumisen ja elämän rakentajana. Keskitymme kommunikaatiossamme toimintamme ytimeen, ammattiylpeyteen ja asiakasläheisyyteen. 358:n tiimi oli kilpailutustyössään perehtynyt aiheeseen huolella, heillä oli selkeä ja vahva näkemys. Yhteinen kieli löytyikin hyvin pian”, toteaa Hartela-yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Juha Korkiamäki.

”Haluamme olla halutuin kumppani toimialallamme. Saavuttaaksemme sellaisen aseman on meidän erottauduttava alan konventioista myös kiinnostavalla markkinoinnilla ja vahvalla identiteetillä. Tähän meillä on hyvät mahdollisuudet”, summaa Korkiamäki odotuksiaan. ”Brändiä on lähdetty rakentamaan yhdessä saman tien ja juhlavuosi on oivallinen ajankohta tehdä Hartelaa tunnetuksi”.

Myös 358:n tiimi on innoissaan uudesta asiakkaasta. ”Teemme oikein mielellämme töitä haastajabrändeille ja Hartela on juuri sellainen: kasvuhaluinen laadun tekijä”, toteaa asiakkuusjohtaja Kimmo Tupala 358:sta. ”Rakennusteollisuus on merkittävässä roolissa kotimaisen talouskasvun ja työllisyyden katalyyttina. Pidemmällä aikajänteellä rakennusliikkeillä on myös vastuunsa suomalaisen kotitalousvarallisuuden vaalimisessa. Siitäkin syystä korkeaa laatua kannattaa puolustaa,” Tupala jatkaa.

Lisätiedot:

Juha Korkiamäki, toimitusjohtaja, Hartela-yhtiöt Oy
p. 050 2238, s-posti: juha.korkiamaki@hartela.fi

Marja Vest, viestintä- ja markkinointijohtaja, Hartela-yhtiöt Oy
p. 040 678 6993, s-posti: marja.vest@hartela.fi

Kimmo Tupala, asiakkuusjohtaja, 358
p. 050 551 9835, s-posti: kimmo@358.fi

Katso myös

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014