Hartelan As Oy Teeripuisto palkittiin voittajana tänään 22.3.2018 Satakunnan työturvallisuuskilpailussa.

Aluejohtaja Lauri Piitari oli erittäin tyytyväinen ja totesi, että otamme ylpeydellä vastaan tämän palkinnon. Samalla hän kiitti työmaata hyvästä suorituksesta.

”Turvallisuus rakentuu kahdesta osa-alueesta; konkreettisista teoista ja asenteesta, eli turvallisuuskulttuurin tasosta. Voittaneella Teeripuiston työmaalla jälkimmäinenkin tekijä oli kohdallaan, koska tulos oli näin hyvä”, Piitari totesi. Samalla hän totesi, että aina on parannettavaa ja täysin tapaturmattomasti ei tälläkään työmaalla valitettavasti päästy.

Kehitystä pyritään viemään eteenpäin Hartelassa erityisesti turvallisuushavaintojen kautta sekä panostamalla koko konsernin tasolla yhteiseen turvallisuusasioiden parantamiseen työturvallisuuspäällikön johdolla. Konkreettisia muita turvallisuustekoja ovat esimerkiksi johdon osallistuminen entistä vahvemmin jokaisen tapaturman tutkintaa sekä varrelliset turvakengät pakollisiksi työmailla omalle henkilökunnalle. Asenteiden eli turvallisuuskulttuurin tason nosto entisestään on pitkällisempi prosessi ja vaatii panostusta sekä yhteishenkeä. Tällöin korostuu viestinviejänkin asenne, esimerkiksi turvahavainnot eivät ole ”motkotusta” vaan turvallisen työpäivän rakennuspalikka.

 

Paljon onnea vastaava mestari Toni Raita, työsuojeluvaltuutettu Esko Huhtala sekä koko työmaan väki!

Katso myös

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014