Hartela aloittaa 75-vuotisjuhlansa nimenmuutoksilla

Kotimainen rakennuskonserni Hartela täyttää tulevana vuonna 75 vuotta. Hartelan juhlavuosi alkaa nimiuudistuksella, ja konserni toimii jatkossa entistä näkyvämmin yhden Hartela-nimen alla.

Tytäryhtiöiden toiminta uusilla nimillä alkaa 1.1.2017. Kaikki kolme yhtiötä pysyvät juridisesti ja organisaatioiltaan entisinä, vain nimet muuttuvat. Entisellään säilyy myös emoyhtiön eli Hartela-yhtiöt Oy:n nimi sekä kaikkien yhtiöiden Y-tunnukset.

Tammikuun 1. päivä 2017 alkaen:

• Rakennusosakeyhtiö Hartelan uusi nimi on Hartela Etelä-Suomi Oy,
• Hartela Oy:n uusi nimi on Hartela Länsi-Suomi Oy,
• Hartela-Forum Oy:n uusi nimi on Hartela Pohjois-Suomi Oy.

Tavoite on entistä näkyvämmin toimia yhden Hartela-brändin suojissa. Muutos tekee näkyväksi Hartelan strategiaa vahvana, valtakunnallisena konsernina, jolla on kuitenkin paikalliset kasvot ja vahva alueellinen tytäryhtiörakenne.

Omilla alueillaan yritykset tunnetaan jo nyt ”Hartelana”, ja nimiuudistus mukailee jo arjessa ja asiakkaiden parissa vakiintunutta nimeä.

”Hartela on koko konsernin markkinointinimi, jolla on jo nyt hyvä kaiku”, luonnehtii Hartela-yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Juha Korkiamäki.
”Yhdenmukaisten nimien myötä Hartela on jatkossakin työyhteisö, joka on tekijöidensä näköinen. Liiketoiminnallemme on ominaista paikallinen osaaminen ja aktiivinen toiminta asiakasta lähellä", Korkiamäki jatkaa.

Lisätiedot:
Juha Korkiamäki, toimitusjohtaja
Hartela-yhtiöt Oy
p. +358502238
juha.korkiamaki@hartela.fi

Katso myös

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014